- Ferdig majones på bare få minutter
- Server majonesen rett fra boksen
- Rustfritt stål & glass ? tåler oppvaskmaskin
Hjemmelaget majones er alltid best med en majonesvisp. Med en majonesvisp kan du enkelt vispe sammen en hjemmelaget majones! Ingrediensene blander seg raskt, og majonesen er ferdig på bare få minutter!
Vispen sitter fast i lokket på boksen og skrus fast på boksen. Visp først sammen eggeplommen (og sennep hvis du vil) ved å trykke ned vispen med håndtaket gjentatte ganger. Sørg for at hele vispen trykkes ned i bunnen av boksen.
Det skålformete lokket har et lite dreneringshull som sørger for at oljen drypper langsomt. Hell olje opp til kanten på de to store hullene på sidene. Så snart du har fylt lokket med olje, kan du enda en gang blande oljen med ferdigvispede eggeplommer.
På bare få minutter er majonesen ferdig og klar til å smakssettes med sitron, salt & pepper. Legg majonesen over i en fin skål, eller server rett fra boksen!
Tips! Sett fram ingrediensene i forveien. Det blir mye lettere å lykkes når du visper sammen romtempererte ingredienser.
1. Legg i romtempererte eggeplommer (og evt. sennep) i boksen og skru på lokket. Visp ordentlig i ca. 50?60 sekunder.
2. Hell olje i lokket opp til kantene på de to hullene i lokket, og fortsett å vispe ordentlig i ca. 50?60 sekunder.
3. Gjenta steg 2 til all olje er brukt opp og majonesen er ferdig. Smak til med sitron, salt og pepper.
Vispen er laget av rustfritt stål og kan vaskes i oppvaskmaskinen sammen med glassboksen. Lokket og vispen henger sammen. Så enten oppbevarer du den ferdige majonesen i en annen boks, eller hvis du har et lokk hjemme som passer, kan du skru på det i stedet for vispen.