Trådløs dørklokke med Wi-Fi-kamera - Smart ringeklokke | SmartaSaker
100% klimakompensert frakt!
Frakt nok 79  60 dagers åpent kjøp Fri frakt fra nok 799

Handlekurv

Logg inn

Skriv inn e-postadressen din og passordet ditt for å logge inn og se dine tidligere bestillinger og lagrede opplysninger.

Ny kunde hos oss? Opprett konto

Glemt passord?

Trådløs dørklokke med Wi-Fi-kamera
Trådløs dørklokke med Wi-Fi-kamera
Trådløs dørklokke med Wi-Fi-kamera
Trådløs dørklokke med Wi-Fi-kamera
Trådløs dørklokke med Wi-Fi-kamera

Trådløs dørklokke med Wi-Fi-kamera

Se på mobilen hvem som ringer på døren
nok 995
Antall: 
Du må være innlogget for å kunne lagre favoritter.
  • Frakt 79 kr
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Fri frakt fra 799 kr
Innovatør:
  • Tilkobles Wi-Fi-en din
  • Se og snakk med den som ringer på
  • Innendørs mottaker med flere ringesignaler


Med denne trådløse dørklokken kan du både se og snakke med personen som ringer på døren. Ved hejlp av appen kobler du ringeklokken til Wi-Fi-nettverket ditt. Deretter får du både varsler og kan følge med på hva som skjer utenfor døren i sanntid på smarttelefonen eller nettbrettet ditt.

Det innebygde Wi-Fi-kameraet filmer i en 130-graders vinkel med 720p/30fps, noe som gir et klart og høyoppløselig bilde. Ved å dele tilgang til kameraet med familiemedlemmene dine, kan opptil fire personer se livestreamen fra kameraet i appen samtidig når noen ringer på eller går forbi døren.

Kameraet har nattsyn, noe som gjør at du kan se hvem som står utenfor også når det er mørkt ute. Dørklokken har dessuten en innebygd mikrofon og høyttaler, slik at du kan snakke med den som står utenfor døren.

Sammen med dørklokken får du i tillegg med en innendørs mottaker som du kobler i en stikkontakt. Mottakeren kommuniserer trådløst med dørklokken, og gir et signal når noen står utenfor døren eller trykker på ringeklokken. Du kan velge mellom 52 forskjellige ringesignaler samt styre lydstyrken på innendørsmottakeren.

I appen kan du stille inn hvor følsom bevegelsessensoren skal være. Velg mellom Høy, Middels eller Lav følsomhet. Med høy følsomhet får du melding om hver bevegelse (bruker mye batteri). Med middels følsomhet får du ikke meldinger like ofte (middels livslengde på batteriet). Med lav følsomhet får du sjelden meldinger (maksimal batteritid).

Dørklokken leveres med 2 stk. oppladbare 18650-litiumbatterier. Du lader dem med en mikro-USB-kabel i en 1,0 A vegglader (kjøpes separat). Batteriene er fulladede på ca. 7 timer og gir ca. 2-3 måneders batteritid.

Før du installerer dørklokken, bør du kontrollere at Wi-Fi-nettverket ditt når helt til det stedet hvor du ønsker at ringeklokken skal være. Dørklokken bør ikke være under skulderhøyde. Det gjør det lettere å først være i nærheten av ruteren din når du installerer ringeklokken, deretter kan du montere den på ønsket sted. Ringeklokken har kun støtte for 2,4 GHz Wi-Fi (ikke 5 GHz).

Den bakre festeplaten monteres med to skruer på døren eller veggen. Du får dessuten med en sikkerhetsskrue som gjør det vanskeligere å fjerne dørklokken fra døren.

Kameraet har plass til et eksternt MicroSD-kort (ikke inkludert). Det betyr at dersom du kjøper med et minnekort, kan kameraet i tillegg spille inn filmsekvenser. Det er også mulighet til å kjøpe til skylagring i appen. Med innspillingsfunksjonen kan du gå tilbake og se på videoklippene der kameraet har registrert bevegelse. Dersom du ikke har skylagring eller MicroSD-kort, lagres i stedet en skjermdump når kameraet registrerer bevegelse.

Merk at kameraet bruker mer batteri når du bruker innspillingsfunksjonen, livefeed-funksjonen og når du bruker ringeklokkens mikrofon og høyttaler.

Appen Denver Smart Home er gratis og finnes både til Android og iOS.
Dørklokken fra Denver Electronics er Tuya Smart Home-kompatibel.

Høyde: 16 cm
Bredde: 6,5 cm
Dybde: 3,5 cm
Vekt: 460 gram
Vanntett: IPX4

+ Vis mer - Vis mindre
Kundeomtaler (0 st)
Vurdering på Trådløs dørklokke med Wi-Fi-kamera i gruppen Teknologi & sikkerhet / Sikkerhet hos SmartaSaker.se
Vis alle anmeldelser Vis færre anmeldelser
Andre kjøpte også: Du har nylig kikket på
Solcelleladet belysning til gresset
Lyser opp hagestien
nok 210
Fuktmåler til potteplanter
Viser når potteplanten trenger vann
Fra nok 69
Automatisk såpepumpe
Enkel og økonomisk såpedosering
nok 394
Alligator Løkhakker original
Originalen hakker som ingen andre
nok 359
Dørklokke til katten
Sier fra når katten din vil inn
nok 249
Gorillaklister
Det aller beste limet
nok 129
Støyreduserende beskyttelse, Windfree
Få en bedre idé om hva som skjer rundt deg
nok 299
Vannalarm
Varsler ved vannlekkasje
nok 198
Puslematte
Gjør det enkelt å flytte på store puslespill
nok 189
LED-belysning til kranen
Viser vanntemperaturen med farger
nok 99
Trådløs dørklokke med Wi-Fi-kamera
Se på mobilen hvem som ringer på døren
nok 995