Philip Areland

Innovatør: Philip Areland
Innovasjon: Ryggsmøreren Solo, et verktøy som gjør det enkelt å påføre kremen på ryggen selv. 



Ideen


Da en venninne og jeg var i Hellas, lurte jeg på hva soloreisende gjør når de drar på sol- og badeferie. Ber de om hjelp fra andre strandgjester? Eller smører de seg ikke inn? Da jeg kom hjem, begynte jeg å skissere en idé og tenkte på hvordan den skulle se ut. Jeg ville at den skulle være liten, fleksibel og enkel å bruke. Det tok ikke lang tid før jeg visste hvordan den skulle se ut, og jeg begynte å bygge en prototyp umiddelbart etterpå. Det jeg kjøpte, var en teleskopisk ryggskrape som jeg tok fra hverandre og satte svampen min på. Jeg syntes den fungerte bra og viste den til familie og venner. De lo først, men da de så tenkte på hvordan de selv smurte ryggen, var svaret: "Det er slett ikke noe dårlig produkt, jeg vil ha en sånn."

På våren kom jeg i kontakt med Smarta saker, og de syntes også det var et morsomt produkt og ville prøve å selge det til meg. Jeg bestilte materialer fra ulike leverandører, både på nettet og gjennom lokale kontakter, og i dag foregår monteringen hjemme med hjelp fra familien.


Produkten



Solo er en teleskopisk pinne med svamp, og den er enkel å ta med seg i håndvesken/strandbagen siden den bare er 14,5 cm når den er brettet sammen. Når den er trukket ut i full lengde, er den 47,5 cm, noe som gjør det enkelt å komme til for å smøre hele ryggen. Svampen kan tas ut og rengjøres, og det finnes også ekstra svamper å supplere med.


Ryggsmøreren Solo


Ryggsmøreren Solo







Andre innovasjoner jeg liker hos Smartasaker.se:


Hamburgerpresse Deluxe



Hamburgerpresse - perfekte burgere hver gang


spagettiskärare

Spaghettikutter - til lange grønnsaker



Nevnte produkter

Se flere innlegg

Nicoline Kinch
Nicoline Kinch
Olov Mattsson
Olov Mattsson
Elin & Magnus Holmgren
Elin & Magnus Holmgren
Jouni & Raimo Kautto
Jouni & Raimo Kautto
Jennie Josefsson
Jennie Josefsson
Malou Böhm
Malou Böhm
Logg inn
Velg land