Sälj hos oss - Sälj din innovation hos SmartaSaker | SmartaSaker
100% klimakompensert frakt!
Frakt nok 79  60 dagers åpent kjøp Fri frakt fra nok 799

Handlekurv

Logg inn

Skriv inn e-postadressen din og passordet ditt for å logge inn og se dine tidligere bestillinger og lagrede opplysninger.

Ny kunde hos oss? Opprett konto

Glemt passord?

Innovatøren Benny og kollegaene hans


Omtrent 30 prosent av de drøyt 800 produktene våre er svenske innovasjoner. Det er et mangfold som vi er ganske alene om, og som vi er veldig stolte av.

Målet vårt fra begynnelsen av 2006 har vært å tilby sånne ting som skiller seg ut i mengden, og som gjør hverdagen enklere og morsommere. Den første smarte saken vår var den tårefrie løkhakkeren Alligator, som er utviklet av Benny Engdahl, en av mange, mange virkelige innovatører som har valgt å presentere de unike kreasjonene sine hos oss.

 

Små og store løsninger

Benny Engdahl syntes at det burde være mulig å skjære løk uten rennende øyne, og resultatet er Alligator. Ideen om at noe kan gjøres enklere og bedre, er fellesnevneren for våre svenske innovatører.

Det er derfor kundene våre så ofte sier «det er akkurat en sånn jeg har savnet». Enten det gjelder yoghurtholderen som sikrer alt det gode i pakken, brannslukkeren som gjør jobben uten å ødelegge innredningen, Hövding som er verdens første sykkelhjelm med airbagteknologi, eller noen av de andre smarte sakene våre.

Spennvidden sier noe om hverdagens små og store utfordringer, men kanskje enda mer om kraften i gode ideer.

 

Spennende møter

I løpet av året har vi hatt gleden av å samarbeide med forskjellige oppfinnerforeninger og andre organisasjoner innenfor samme område. Det er alltid like spennende å lære mer om det harde arbeidet og motet som ligger bak hver innovasjon.

Vi vil takke alle innovatørene som velger å samarbeide med oss. Vi setter pris på tilliten deres og ser frem til nye, gode relasjoner med dere kollegaer, som akkurat nå jobber med den neste smarte saken som lyser opp i hverdagen.