Bee's Wrap bærekraftig matfolie - Smørbrødpapir av bivoks | SmartaSaker
100% klimakompensert frakt!
Frakt kr 79  60 dagers åpent kjøp Fri frakt fra kr 799

Handlekurv

Logg inn

Skriv inn e-postadressen din og passordet ditt for å logge inn og se dine tidligere bestillinger og lagrede opplysninger.

Ny kunde hos oss? Opprett konto

Glemt passord?

Bee's wrap - Bærekraftig matfolie

Beskytter mat og dekker over skåler
Type: 
Antall: 
Du må være innlogget for å kunne lagre favoritter.
Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp:
  • Frakt 79 kr
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Fri frakt fra 799 kr
Innovatør:
  • Beskytter mat og brød
  • Gjenbrukbare
  • Håndlagd av organiske materialer

Bee's wrap er en naturlig og bærekraftig måte å oppbevare og pakke inn mat på. De formbare matfoliepapirene beskytter maten og er perfekt å pakke inn brød, ost, frukt og grønnsaker eller smørbrød med. 

Bee's wrap består av organisk bomull dekket med bivoks og organisk jojobaolje og kvae. Kombinasjonen av disse ingrediensene lager et formbart vokspapir som, i tillegg til å trekkes rundt mat, også passer utmerket til å dekke over skåler og karafler. De naturlige og organiske materialene i papiret gjør at det puster, samtidig som det beskytter maten.

Varmen fra hendene gjør papiret mykt og formbart, for deretter å lage en tettsittende forsegling rundt maten når det kjøles ned til romtemperatur igjen. Trekk papiret rundt en halv løk eller avokado, en bit ost eller et ferdiglaget smørbrød, og råvarene holder seg friske og sprø til neste gang du skal spise.

Bee's wrap finnes i fire størrelser og leveres i 1-pakning: Small (18 cm x 20 cm), Medium (25 cm x 27,5 cm), Large (33 cm x 35 cm) og Bread Wrap (43 cm x 58 cm). Bee's wrap finnes også i en 3-pakning som inneholder 1 stk. small, 1 stk. medium og 1 stk. large.

Bivoksen og jojobaoljen har naturlige antibakterielle egenskaper i seg selv, som gjør at Bee's wrap kan brukes igjen og igjen. Etter bruk vaskes papiret under kaldt vann, og ved behov med et mildt oppvaskmiddel. Tørk det hengende og brett deretter sammen og oppbevar papiret i kjøkkenskuffen. Bee's wrap anbefales likevel ikke å bruke sammen med rått kjøtt.

En ny Bee's wrap dufter lett av bivoks. Duften avtar etterhvert som de brukes. Selv om duften avtar, fortsetter de å fungere. Duften kan også variere avhengig av sesong og hvilke planter biene har bestøvet.

Alle Bee's wrap er håndlaget i USA og produsert av Sarah Kaeck i Vermont, en trebarnsmor med stor interesse for matlaging og en brennende interesse for miljøet og hvordan vi kan unngå å bruke plastbaserte oppbevaringsposer.

Bee's wrap har en holdbarhet på ca. 1 år og kan deretter komposteres eller sorteres som husholdningsavfall. Bivoksen i papiret gjør også at Bee's wrap fungerer som en nyttig tennbrikett for peisen når papiret klippes i mindre biter.Kundeomtaler (0 st)
Vurdering på Bee's wrap - Bærekraftig matfolie i gruppen Hus & hjem / Kjøkken hos SmartaSaker.se
Vis alle anmeldelser Vis færre anmeldelser
Andre kjøpte også: Du har nylig kikket på
Poser til frukt og grønt
Erstatter plastposene i matbutikken
kr 39
Vakuumposer til klær, puter & dyner
Pakk klumpete tekstiler flatt og lufttett
Fra kr 59
Ripefri skureklut
Skrubber uten å etterlate merker
kr 29
Mattrekk
Bruk det igjen og igjen
kr 45
Telys med timer, 2-pakning
Telys med smart timer og lang batteritid
kr 49
Minilampe til jakken
Lys opp jakken, vesken, hunden!
kr 10
Poseklemme med hellefunksjon
Med lokk som kan forsegles
kr 32
Ovnsduk
Gjenbrukbar og enkel å rengjøre
kr 79
Lapiglove sminkefjerner
Rengjør grundig kun med vann
kr 185
Bakeplateduk
Gjenbrukbart og lettvasket bakeplatepapir
kr 65
Bee's wrap - Bærekraftig matfolie
Beskytter mat og dekker over skåler
Fra kr 87