Smarte ting

Velkommen til oss på SmartaSaker

SmartaSaker ble grunnlagt i 2006, og hos oss finner du smarte dingser og morsomme gaver. Det kan være en dings som forenkler hverdagen, og det er enda morsommere om det er en ny innovasjon. Vi tilbyr nøye utvalgte innovasjoner og smarte produkter med høy kvalitet, som holder det de lover. Les mer om hvordan det hele startet her.
Tidslinje

Alltid håndplukket og testet

Vi tar kun inn produkter som vi selv har testet og kan stå for. Vårt nøye utvalgte sortiment er håndplukket og består av slitesterke produkter av høy kvalitet som gjør hverdagen litt enklere. Vi leter, finner og tester!

Innovasjoner i fokus

Vi brenner for innovasjon og har flere ganger vært et springbrett for våre innovatører slik at de kan nå ut med sine nye innovasjoner. Hver måned velger vi en av våre dyktige innovatører som «månedens innovatør». I et intervju får de muligheten til å fortelle mer om ideen bak innovasjonen deres, og hvordan de gikk fra idé til ferdig produkt. Les alle intervjuene her.

Vårt engasjement

Vårt engasjement gjør oss gode til å lete og finne nye innovasjoner og innovatører. Men vårt engasjement stopper ikke der. Vi bestreber oss også alltid til å være i forkant med kundetilfredshet og service.

For oss er det viktig å tenke smart i forhold til miljøet. Vi bruker bærekraftig emballasje og holder volumet nede når vi pakker inn varene våre. Siden 2018 har vi klimakompensert frakten vår. Les mer om vårt klimafokus her.

Di Gasell 2021Di Gasell 2022

Gasellebedrift

SmartaSaker har mottatt gasellepris fra næringslivsavisen Dagen Industri. DI Gaselle tildeles de raskest voksende bedriftene i Sverige. Prisen betyr at vi nå er en gasellebedrift og oppfyller en rekke betingelser:

• En nettoomsetning som overstiger 10 millioner svenske kroner, ifølge siste årsrapport.
• Minst ti ansatte, ifølge siste årsrapport.
• Doblet omsetningen, om en sammenligner første og siste regnskapsår i den fireårige undersøkelsesperioden.
• Økt omsetningen hvert år de siste tre årene.
• Et samlet positivt driftsresultat for de siste fire regnskapsårene.
• Hovedsakelig organisk, ikke gjennom oppkjøp eller fusjoner.
• God økonomi.

Hållbar E-handel

Medlemmer av bærekraftig e-handel

Vi er medlemmer av bærekraftig netthandel, som betyr at vi aktivt jobber med bærekrafts spørsmål og gjør vårt beste for å minimere miljøavtrykket. Ved å være medlem av bærekraftig netthandel får vi relevant innsikt, og medlemmene hjelper hverandre med å svare på viktige spørsmål.

Trygg E-handel

Vi har sertifiseringen Trygg e-handel

Trygg netthandel er en sertifisering for nettbutikker som selger varer og tjenester på nett. Sertifseringen viser at vi står for klare, enkle og enhetlige vilkår overfor forbrukerne.

Velkommen til å handle hos oss!

Du er alltid velkommen til vår nettbutikk, der du kan lese mer om produktene våre. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen din, er vi alltid tilgjengelige. Vi har en fysisk butikk på Sankt Eriksplan 11 i Stockholm. Velkommen til oss!

Har du spørsmål eller ønsker å tipse oss om et produkt?

Vi er alltid på utkikk etter nye og smarte produkter til vårt unike sortiment, og mottar gjerne tips! Har du tips eller spørsmål kan du sende oss en e-post til info@smartasaker.no så kommer vi tilbake til deg snarest.

Logg inn
Velg land