Smarte ting

Velkommen til oss på SmartaSaker

SmartaSaker ble grunnlagt i 2006. Hos oss finner du smarte ting og morsomme gaver. Det kan gjerne være en ting som forenkler hverdagen, og det er enda morsommere hvis det dessuten er en svensk innovasjon. I dag har vi over 1000 artikler i sortimentet, og 250 av dem er svenske innovasjoner.

Tidslinje

Vi har valgt å løfte fram svenske innovasjoner

Å finne et unikt produkt som skiller seg ut i mengden, er noe vi hos SmartaSaker verdsetter høyt. Innovasjonen skal engasjere og gjerne utløse reaksjonen «åh, så smart!». Vi løfter ikke bare fram innovasjonen, men også innovatøren, hjernen bak produktet. Hver måned velger vi ut en av våre svenske innovatører til månedens innovatør, som i et intervju med oss får muligheten til å fortelle mer om ideen bak produktet. Les intervjuene i bloggen! 


SmartaSaker håndplukker og tester hele sortimentet

Vi tar bare inn produkter som vi selv har testet og kan stå inne for. Ettersom vi skriver alle produkttekstene selv, er det viktig at vi kjenner produktene ut og inn. Du som kunde skal ikke måtte lure på om produktene fungerer, det inngår i jobben vår å finne ut av det. Alle produktene vi selger, er dermed testet. Vi vil at kundene våre skal bli fornøyd, og da må produktene være tilfredsstillende kvalitetsmessig og framfor alt gjøre det det lover. 


For oss er det viktig å tenke miljøsmart

Vi benytter oss av bærekraftig emballasje og holder volumet nede når vi pakker pakkene våre. Siden 2018 har vi klimakompensert for frakten vår. Les mer om klimatankegangen vår her.


Du er velkommen til å handle hos oss!

Du er alltid velkommen til vår nettbutikk, der du kan lese mer om produktene våre. Hvis du har spørsmål om dem eller trenger hjelp med bestillingen din, er vi alltid tilgjengelig. Vi har også en fysisk butikk på Sankt Eriksplan 11 i Stockholm. Velkommen inn!


Har du spørsmål eller vil tipse oss om et produkt?

Vi leter alltid etter nye smarte saker til vårt unike sortiment, og vi tar gjerne imot tips! Har du tips eller spørsmål, kan du sende en e-post tilinfo@smartasaker.se,  kommer vi tilbake til deg i løpet av kort tid.    








Logg inn
Velg land