SmartaSakers vakuumposer
SmartaSakers vakuumposer
SmartaSakers vakuumposer

SmartaSakers vakuumposer

Med SmartaSakers vakuumpose kan du spare mye plass i garderoben, oppbevaringen og på loftet. Vi har mange forskjellige størrelser på vakuumposer som lar deg velge den størrelsen som passer dine behov. Våre bestselgere egner seg utmerket til å vakuumpakke klær i, de litt større vakuumposene er gode til oppbevaring og vi har også vakuumposer roll-up hvor du slipper å bruke støvsugeren for å tømme luft.

Vakuumposene hjelper ikke bare med å spare plass, de beskytter også klærne og teppene dine mot fuktighet og smådyr. Perfekt når du skal gjøre plass i hjemmet og sette opp klær og sengetøy som du ikke bruker på loftet eller i boden.

Vakuumposer støvsuger
Vakuumposene har en smart ventil som passer til de fleste støvsugere. Lukk ziplocken på posen godt, start støvsugeren og plasser munnstykket mot ventilen. I løpet av få sekunder kan du se hvordan vakuumposen krymper og blir en hard, flat pakke som blir mye enklere å lagre.

Vakuumposer klær
Våre vakuumposer for klær, puter og tepper finnes i flere praktiske størrelser. Størrelsen 80x60 egner seg utmerket til oppbevaring av vinterklær om sommeren og sommerklær om vinteren.

Vakuumposer dyner
Mellomstørrelsen på vakuumposer for klær, puter og dyner er 90x130 cm og egner seg utmerket til både enkle og doble dyner. De tar litt mer plass etter at du har sugd luften ut av dem, men har du plass til å oppbevare dem er det også et supert alternativ å bruke til klær.

Vakuumpåsar madrass
Våre største vakuumposer for klær, puter og tepper måler 205x110 cm. De er perfekte til madrasser, puter og andre store gjenstander som du ønsker å beskytte mot fuktighet, støv og insekter. Perfekt å bruke ved flytting og langtidsoppbevaring på loftet.

Vakuumposer små
Dersom du skal reise, så er våre vakuumposer som selges i en pakke på 4 stk. et godt alternativ. Du kan tømme disse vakuumposene for luft uten støvsuger ved å rulle opp posen i stedet for å bruke støvsugeren.

Vakuumpose med henger
Til lange kåper og kåper kan du bruke våre vakuumposer til plagg som skal henge. I stedet for å legge masse klær i en pose, kan du henge noen utvalgte plagg i posens innebygde henger og oppbevare dem hengende for å minimere risikoen for at de blir krøllete eller får brettekanter. Vakuumposer best i test. I Testfaktas store test av vakuumposer i april 2018 ble SmartaSaker sin vakuumpose kåret til best i test!
Vis filter Skjul
Filtrer
Pris
På Lager
Vis
Sorter
Vakuumposer til klær, puter og dyner Vakuumposer til klær, puter og dyner
Pakkklumpete tekstilerflatt og lufttett
Fra kr 65
KjøpInfo
Vakuumpose for opphengte plagg Vakuumpose for opphengte plagg
Fåbedre plass i garderoben
kr 99
Kjøp
Info
Vakuumposer, 4 stk. Vakuumposer, 4 stk.
Beskytter plaggene dine og sparer plass i garderoben
kr 105
Kjøp
Info
Viser 3 av 3 produkter
Logg inn
Velg land