Informasjon om cookies

Informasjonskapsler, også kjent som cookies, er små tekstfiler som sendes fra vår nettserver og lagres på din mobil, datamaskin eller nettbrett. SmartaSaker bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten på nettsiden vår, samt for å samle inn statistikk. Vi bruker ikke informasjonskapsler for å lagre personopplysninger om deg eller for å dele disse med tredjeparter. Det finnes to typer informasjonskapsler: permanente og midlertidige (sesjonsavhengige). Midlertidige informasjonskapsler lagres tilfeldig, og forsvinner når du lukker nettleseren. Permanente informasjonskapsler lagres som filer på enheten din over lengre tid.

Du kan selv styre bruken av informasjonskapsler eller slette informasjonskapsler fra enheten din via nettleseren. For instruksjoner om hvordan man skal håndtere eller slette informasjonskapsler, gå til alternativet ‘Hjelp’ i nettleseren din. Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler eller få et varsel hver gang en ny informasjonskapsel sendes til enheten din. Merk at du, dersom du velger å deaktivere informasjonskapsler, ikke kommer til å kunne dra nytte av alle funksjonene på nettsiden vår.

Hvilke informasjonkapsler bruker vi?

Nødvendige
Nødvendige informasjonskapsler lagrer ikke informasjon som kan kobles til deg som person, og det er ikke mulig å slå dem av via nettsiden. De lagrer kun informasjon om ulike handlinger som du som besøkende foretar deg og brukes for å støtte den grunnleggende funksjonaliteten til nettsiden. Blokkeres disse informasjonskapslene gjennom innstillinger i nettleseren, kommer visse deler av nettsiden ikke til å fungere som det skal.

Funksjonelle
Funksjonelle informasjonskapsler forbedrer innholdet og funksjonaliteten til nettsiden. Dette gjelder for eksempel ImBox, som er et verktøy som hjelper til med kunderådgivning og chat.

Markedsføring
Informasjonskapsler for målrettet markedsføring brukes for annonsering, der vi ved hjelp av våre samarbeidspartnere kan kommunisere de budskapene som vi mener er mest relevante for deg og dine preferanser.

Statiske og analytiske informasjonskapsler
Disse informasjonskapslene gir oss informasjon om hvordan brukeropplevelsen på nettsiden vår fungerer, og gir oss mulighet til å jobbe med forbedringer av brukervennlighet, kundeservice og andre lignende funksjoner.
Logg inn
Velg land