Gaver
Gaver
Finn den perfekte eksamensgaven

Finn den perfekte eksamensgaven

Er du på jakt etter en eksamensgave? Vi har eksamensgaver som passer til alle typer yrker og aldre. Nedenfor finner du tips til fantastiske eksamensgaver som kan være både personlige og morsomme. Men hva kjøper man egentlig til noen som er ferdig med eksamen? For at gaven skal bli ordentlig verdsatt anbefaler vi å gi bort gaver som passer med personens interesser. Dersom den nyeksaminerte studenten liker å lage mat, er et kjøkkenredskap helt perfekt. Liker han eller hun å reise, kan det være smart å for eksempel gi bort en nakkepute med hette. Den stenger ut lyset og skjermer fra andre reisende, samtidig som den støtter hodet når man ønsker å ta seg en liten lur.

Tips eksamensgave

 • Oppblåsbar kajakk – Gi bort en kajakk som er enkel å padle. Ønsker personen å padle alene eller sammen med noen? Man kan velge mellom en kajakk med en eller to sitteplasser. Kajakken er en fin gave og passer perfekt til late sommerdager på vannet.
 • Hjelm med belysning – Liker personen å sykle, gå på rulleskøyter eller kjøre rundt på elsparkesykkel? Da er vår smarte hjelm med MIPS-beskyttelse den perfekte gaven. Den øker sikkerheten i trafikken og sørger for at man synes skikkelig.

Eksamensgave lærer

 • Satake bordgrill – Den japanske grillen plasseres midt på bordet og gjør at alle kan grille samtidig. Nå trenger ingen å være grillmester og stå alene og grille, men man kan snakke og bytte på å vende grønnsakene og spydene.
 • Overlevelsesradio DAB+/FM– En flott gave til noen som allerede har alt. Alle har bruk for en overlevelsesradio som sørger for at man aldri kobles helt fra omverdenen ved for eksempel et strømbrudd. Mobilen kan lades fra radioen, og med solenergi og dynamovev kan du høre på nyheter fra radioens DAB+/FM-bånd.
 • Elektrisk skrutrekker – Til den handy læreren anbefaler vi vår elektriske skrutrekker som eksamensgave. Skrutrekkeren passer både til mindre og større jobber, og motoren gjør at du, i likhet med en vanlig skrutrekker, kan stramme og skru ut skruer.

Eksamensgave gutt

 • Stor bakematte med mål og skalaer – En fin gave til en som liker å bake. Dette underlaget har ruter, linjer, vinkler og sirkler, og på den ene siden finner du en centimeterskala og en tabell som viser de vanligste bakemålene. På den andre siden er det en tilsvarende tommeskala og en tabell med de amerikanske og engelske bakemålene.
 • Bokformet lampe – Denne bokformede lampen er et fint dekorasjonslys, en smart leselampe og praktisk å ta med i bagen på reisen.
 • Badekarhylle Tubble – Gi bort en praktisk badekarhylle og sørg for at han kan koble av og nyte et behagelig bad. Hyllen kan dras ut og har også flere hyller og holdere, som gjør at personen som bruker den kan se på en serie samtidig som man har snacks og drikke i nærheten.

Eksamensgave jente

 • Flytende Morakniv med tagget blad – En fin kniv å gi bort til friluftsentusiasten. Kniven flyter dersom man mister den i vannet, noe som gjør den perfekt å ha med på neste fisketur ute på sjøen.
 • Tantrix strategispill – Dette er et spill hvor man må bruke hjernen for å trene den logiske tankegangen. Perfekt for spillekvelder med venner eller for regnværsdager innendørs.
 • Hövding 3 – Gi bort en sikker sykkelhjelm til syklisten! Hövding har en airbag, slik at hodet er beskyttet dersom man faller. En svært omtenksom eksamensgave.

Eksamensgave sykepleier/lege

 • Oppladbar hodelykt – Denne lykten kan brukes i all slags vær og er en perfekt gave til en som er ute og går eller løper mye i mørket.
 • Ladestasjon for hele familien – Sørg for at studenten kan lade alle enhetene sine samtidig. Passer også for familien, da du kan lade opptil fem mobiler, nettbrett eller andre elektroniske enheter på én gang.
 • Blomsterfakir – Gi bort en blomsterfakir og sørg for at personen alltid kan lage flotte blomsteroppsatser. Perfekt til hobbyfloristen!

Eksamensgave ingeniør

 • Sammenleggbart nettbrettstativ – En fin gave som er perfekt til serietitting eller videosamtaler. Passer både til store nettbrett og mindre datamaskiner.
 • Kjøleryggsekk 30 liter – Dette er en gave som er perfekt til en som liker å gå på utflukt eller piknik. Ryggsekken holder både mat og drikke kald, og letter bæring av tunge poser.

Eksamensgave politi

 • Sammenleggbar foam roller – Verdens første skumrull er perfekt å gi bort som eksamensgave. Den er sammenleggbar og er tilgjengelig i to modeller, en for dyp massasje og triggerpunkter og en for mer skånsom trening.
 • Sykkelveske ryggsekk – Liker personen å sykle? Da anbefaler vi ryggsekken som er utrolig enkel å feste på bagasjebrettet.
 • Silikonlokk, 10 stk. – Perfekt for matboksene! Nå får man endelig et lokk som også passer til alle typer skåler.

Eksamensgave sosionom/jurist

 • Stirr, automatisk visp –  Med denne vispen kan man få litt hjelp på kjøkkenet. Rør rundt i gryten eller sausen med denne automatiske vispen, så får du tid til å gjøre noe annet samtidig – som for eksempel ønske gjestene velkommen.
 • Solcelleladet bordlampe – Denne lampen er perfekt å plassere i hagen eller på balkongen, og gir et fint lyst til sene sommernetter eller varme høstkvelder.
 • Skotørker Drysure – Holder sko og støvler tørre i vinterhalvåret. Tørker uten strøm, batterier eller varme.

 

Se også de andre gavetipsene våre til studenten >>

Vis filter Skjul
Filtrer
Pris
På Lager
Vis
Sorter
Tantrix strategispill Tantrix strategispill
Tren den logiske tankegangen din
kr 379
Kjøp
Info
Sykkelryggsekk Sykkelryggsekk
Smart ryggsekk som du fester på bagasjebrettet
kr 1755
KjøpInfo
Bærbar blender Bærbar blender
Oppladbar blender som knuser is
kr 769
KjøpInfo
Blomsterfakir Blomsterfakir
Lag unike blomsteroppsatser ved hjelp av noen få blomster
Fra kr 109
KjøpInfo
Sale 26%
Hjelm med belysning, Lumos Matrix MIPS Hjelm med belysning, Lumos Matrix MIPS
Med MIPS-beskyttelse for økt sikkerhet
kr 2095
kr 2849
KjøpInfo
Badekarhylle Tubble Badekarhylle Tubble
Justerbart bambusbrett til badekaret
kr 605
Kjøp
Info
Morakniv AB Morakniv AB
Flytende Morakniv med tagget blad Flytende Morakniv med tagget blad
Førsteklasses friluftskniv som flyter i vann
kr 359
Kjøp
Info
Stirr, automatisk visp Stirr, automatisk visp
Rør i kjelen mens du gjør andre ting
kr 379
Kjøp
Info
Silikonlokk, 10 stk. Silikonlokk, 10 stk.
Gjenbrukbare lokk til skåler og matbokser
kr 199
Kjøp
Info
Jennifer Welde Jennifer Welde
Halssmykke med ringholder, Ringholder 2.0 Halssmykke med ringholder, Ringholder 2.0
Oppbevar ringen din sikkert rundt halsen
kr 1595
Kjøp
Info
Anna Hägerstedt Anna Hägerstedt
Stor bakematte med mål og skalaer, 90x55 cm Stor bakematte med mål og skalaer, 90x55 cm
Bak uten at deigen setter seg fast. 90x55 cm
kr 639
Kjøp
Info
Ladestasjon for hele familien Ladestasjon for hele familien
Lader raskt opp fem enheter samtidig
kr 945
Kjøp
Info
Satake Lighter Satake Lighter
Elegant gassdreven lighter
kr 425
Kjøp
Info
Skotørker Drysure Skotørker Drysure
Tørk skoene uten strøm, batterier eller varme
kr 469
KjøpInfo
Vanntett PC-etui Vanntett PC-etui
Beskytter PC-en mot regn og andre støt
kr 835
Kjøp
Info
Kjøleryggsekk 30 liter Kjøleryggsekk 30 liter
Holder matposen kald
kr 585
Overvåk
Solcelleladet bordlampe Solcelleladet bordlampe
Vanntett solcellelampe til uteplassen
kr 329
Overvåk
Sammenleggbar foam roller Sammenleggbar foam roller
Verdens første sammenleggbare Foam Roller
kr 829
Overvåk
Bokformet lampe Bokformet lampe
Fin lampe i et smart bokformat
Fra kr 469
Overvåk
John Andersson John Andersson
Morter i støpejern, Gravitas Morter i støpejern, Gravitas
Håndsmidd morter og krydderkvern
kr 769
Overvåk
Sammenleggbart laptopstativ Sammenleggbart laptopstativ
Passer for nettbrett og små laptoper
kr 769
Overvåk
Viser 21 av 21 produkter
Logg inn
Velg land