Hövding 3 - Sikker og oppblåsbar sykkelhjelm med airbag | SmartaSaker
100% klimakompensert frakt!
Frakt nok 79  60 dagers åpent kjøp Fri frakt fra nok 799

Handlekurv

Logg inn

Skriv inn e-postadressen din og passordet ditt for å logge inn og se dine tidligere bestillinger og lagrede opplysninger.

Ny kunde hos oss? Opprett konto

Glemt passord?

Hövding 3
Anna Haupt & Terese Alstin
Hövding 3
Hövding 3
Hövding 3
Hövding 3
Hövding 3
Hövding 3
Hövding 3
Hövding 3
Hövding 3

Hövding 3

Verdens sikreste sykkelhjem med airbag
nok 3499
Antall: 
Du må være innlogget for å kunne lagre favoritter.
  • Frakt 79 kr
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Fri frakt fra 799 kr
Innovatør:
Anna Haupt & Terese Alstin
  • 8x sikrere enn en vanlig sykkelhjelm
  • Blåser seg selv opp på 0,1 sekunder
  • Mulighet for å selv justere størrelsen

Hövding 3 er den nyeste modellen av den sikre sykkelhjemen med innebygd airbag, som beskytter hodet 8 ganger bedre enn en vanlig hjelm. Hövding 3 har mange nye og smarte funksjoner og en av nyhetene er at du selv kan justere størrelsen slik at den sitter perfekt!

Hjelmens innebygde bevegelsessensor registrerer bevegelsen din 200 ganger per sekund. Ved en ulykke vil Hövding oppdage det avvikende bevegelsesmønsteret og blåser opp den innebygde airbagen på 0,1 sekund. Airbagen beskytter hele hodet både når selve ulykken skjer og holder seg også helt oppblåst i flere sekunder etterpå. Dette gjør at Hövding 3 fortsetter å beskytte hodet sev etter den første kollisjonen.

Hövding 3 har et nytt, innovativt størrelsessystem (BOA-systemet), som innebærer at du selv kan justere størrelsen på kraven. Med et lite hjul kan du endelig stramme eller løsne kraven slik at den sitter perfekt, uansett om dy sykler på en varm sommerdag eller har et varmt skjerf under kraven på høsten. Airbagen er sydd i et enkelt stykke, noe som gjør kraven litt smalere og mer fleksibel. De harde delene på Hövdingen har også fått et nytt design, som gjør at den hviler mer ergonomisk i nakken.

Hövding 3 har en ny av/på-knapp, som gjør det enkere å huske å aktivere hjelmen når du setter deg på sykkelen. Det forbedrede batteriet gir til og med ca. 15 timer aktiv sykling og Hövding 3 har også fått nye, forsterket lyd, som gjør det enklere å legge merke til selv i bydeler med mye støy. For eksempel vil lydsignal et advare for lavt batteri, først når det er 1 time batteritid igjen og deretter hvert 5. minutt.

Noe annet nytt for Hövding 3 er også at du kan koble hjelmen med telefonen din med Bluetooth. Når du kobler dem sammen, har du flere funksjoner i appen Hövding, raskere service og du kan til og med oppdatere Hövdingen din når det slippes ny programvare.

På produktregistreringssiden kan du for eksempel ta bilde av kvitteringen, skrive ned serienummeret, innkjøpsdatoen og -stedet, slik at du har all informasjon samlet på et sted. I community-mappen ser du hvordan du, Sverige og resten av verden sykler og bidrar til et grønnere samhold. I den nye SOS-funksjonen kan du også legge til nummeret til fem personer. Om Hövdingen din løses ut, vil appen sende plasseringen din til de valgte kontaktene dine.

Hövding 3 må brukes med skallet som følger med i pakken. Skallet beskytter mot fukt og skitt, og kan også vaskes. Følg litt ekstra nøye med på i hvilken rekkefølge du setter skalet på, slik at det ikke sprekker når du justerer størresen. Fjern den ytre glidelåsen når du skal justere størresen med BOA-hjulet.

VIKTIG INFORMASJON HÖVDING 3

Aldersgrense: 15 år
Passer hodestørrelse: 52-59 cm i omkrets
Passer nakkemål: opptil 45 cm
Skal ikke brukes dersom Hövdingens indre temperatur faller under -10 °C eller stiger over 50 °C (Hövdingen indikerer om temperaturen er for av/høy med et varslingssignal).
Hövding App: for Android 8 eller nyere & iOS 11 iPhone SE/6S eller nyere.

Hövding er CE-merket og godkjent av SP (Sveriges Tekniske Forskningsinsitutt).

Pakken inneholder:
Beskyttende skall (vaskbart)
Quickstart guide
USB-C ladekabel

Lad Hövdingen din med USB-C-kabelen som følger med i pakken. Hövding 3 er fulladet etter ca. to timer i stikkontakten (USB-adapter kjøpes separat). Du kan ikke ta med Hövding på flyet, hverken som håndbagasje eler innsjekket bagasje.

Algoritmen i Hövding 3 sin bevegelsessensor er basert på over 3000 forskjellige ulykkessimuleringer, utført med ekte stuntpersoner. Den innebygde "svarte boksen" reigstrerer bevegelsesmønstere i tilfelle airbagen utløses og kan analyseres etterpå.

Etter Hövding 3 blåser seg opp er hjelmen brukt opp. Kontakt da forsikringsselskapet ditt og spør hvilke regler som gjelder for Hövding 3.

Før du bruker Hövdingen første gang, les gjennom bruksanvisningen og sørg for at den er fulladet. Ikke skru på Hövdingen før du har satt deg på sykkelen og skru den alltid av før du går av sykkelen.

+ Vis mer - Vis mindre
Kundeomtaler (0 st)
Vurdering på Hövding 3 i gruppen Teknologi & sikkerhet / Sykkeltilbehør hos SmartaSaker.se
Vis alle anmeldelser Vis færre anmeldelser
Andre kjøpte også: Du har nylig kikket på
Minilampe til jakken
Lys opp jakken, vesken eller hundebåndet ditt
nok 20
Miljøtrakten
Gjennvinn rester av matolje
nok 45
Resqme, belteskjærer & vindusknuser
Kom deg raskt ut av bilen ved en ulykke
nok 149
Poser til poteter og løk
Forlenger holdbarheten og motvirker spiring
nok 103
Tubeklemme i metall
Får det siste ut av plast- og metalltuber
nok 35
Shoppingsett
Komplett sett med bæreposer og fruktposer
nok 155
nok 89
Laptopbord, hev- og senkbart
Perfekt til hjemmekontoret
nok 295
Kjøleryggsekk 30 liter
Holder matposen kald
nok 329
Hövding 3
Verdens sikreste sykkelhjem med airbag
nok 3499