Elmotor til sykkel - Kjøp Zipforce sykkelmotor | SmartaSaker
100% klimakompensert frakt!
Frakt kr 49  60 dagers åpent kjøp Fri frakt fra kr 799

Handlekurv

Logg inn

Skriv inn e-postadressen din og passordet ditt for å logge inn og se dine tidligere bestillinger og lagrede opplysninger.

Ny kunde hos oss? Opprett konto

Glemt passord?

Elmotor til sykkel, Zipforce
Måns Bengtsson
Elmotor til sykkel, Zipforce
Elmotor til sykkel, Zipforce
Elmotor til sykkel, Zipforce
Elmotor til sykkel, Zipforce
Elmotor til sykkel, Zipforce
Elmotor til sykkel, Zipforce
Elmotor til sykkel, Zipforce
Elmotor til sykkel, Zipforce
Elmotor til sykkel, Zipforce
Elmotor til sykkel, Zipforce

Elmotor til sykkel, Zipforce

Gjør din vanlige sykkel om til en elektrisk sykkel
kr 5990
Antall: 
Du må være innlogget for å kunne lagre favoritter.
  • Frakt 49 kr
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Fri frakt fra 799 kr
Innovatør:
Måns Bengtsson
  • Enkel å ta av og på sykkelen
  • Gjør det lettere å tråkke
  • Passer de fleste sykler

Zipforce One er en svenskprodusert og bærbar elmotor som lar deg bygge om din vanlige sykkel til en elsykkel. Zipforce er vanntett og tåler godt regn. Motoren er enkel å ta av og på, slik at du selv kan bestemme når du ønsker å sykle med vanlig kraft og når du ønsker å få litt hjelp på veien.

Lett å ta med seg
Når du monteret festet er selve elmotoren enkelt å ta av og på når du trenger den. Dette gjør det mulig for deg å ta med motoren opp i leiligheten eller ta den av når du parkerer sykkelen din utenfor butikken.

Hvordan fungerer Zipforce?
Pedalsensoren registrerer når du tråkker på pedalene, og motoren starter deretter. Motoren driver et gummihjul som ruller mot sykkeldekket og kjører sykkelen fremover. Med Zipforce kan du kjøre opptil 25 km/t, som er maksimal hastighet tillatt for elsykler. Ved høyere hastigheter slutter motoren å drive sykkelen, men du kan fortsatt sykle fortere med egen beinkraft.

Zipforce har flere nivåer som indikerer hvor mye du ønsker at motoren skal hjelpe. Nivåene kan justeres med en kontroll på motoren eller via Zipforce mobilapp.

Hva følger med når jeg kjøper Zipforce?
Zipforce leveres i en komplett pakke som inneholder motor, batteri, lader, pedalsensor og sykkelfeste. Alt du trenger for å bygge om din vanlige sykkel til en elsykkel. Festet er laget for å passe så mange sykler som mulig. Selv om motoren passer de fleste syklene, kan enkelte modeller kreve litt mer modifikasjon enn andre sykler.

Å sykle med Zipforce
Med Zipforce blir det lettere å sykle på din vanlige sykkel. De forskjellige nivåene lar deg enkelt regulere hvor mye hjelp du ønsker å få. Zipforce gir litt mer lyd enn vanlige elsykler, men ligger innenfor rimelige lydnivåer selv når du sykler fort.

Montering
Det er vanlig at festet monteres på forhjulet, da skjermen og pakkeholderen ofte er i veien for montering på bakhjulet. Festet kan imidlertid også monteres på bakhjulet, men husk da å stille inn "Reverse Mode" i appen, slik at motoren driver i riktig retning etter installering.

Motorens drivende gummihjul fungerer best mot glattere dekk som er beregnet for sykling på vei. Motoren kan også fungere på grovere dekk, hvor mønsteret er likt over hele dekket. Se bilde nedenfor.
Kompatibla Däck

App
I appen Zipforce kan du både se statistikk og endre innstillinger direkte i appen. Den er gratis for både Android-og iOS-brukere.

Kraftig batteri
Et fulladet batteri er nok til omtrent 30 km normal sykling med full hjelp fra motoren. Dersom du har mindre strøm og sykler uten hjelp, kan batteriet vare opptil ca 50 km. Zipforce bruker også regenerativ bremsing som lader batteriet via en lett motorbrems.

Hvor lenge må jeg lade Zipforce?
Et utladet batteri tar ca 4 timer å lade opp med laderen som følger med. Li-ion-batteriet fra Samsung er produsert til å klare ca 1000 ladninger.

Svenskprodusert
Zipforce produseres i Småland og har 1 års garanti. Kontakt Zipforce kundeservice for eventuelle reservedeler og for å bytte batteri.

Gjennomgang av flere tester
Zipforce har gjennomgått omfattende tester og er CE-merket i henhold til EUs elsykkeldirektiv fra 2017 (EN 15194:2017). Zipforce oppfyller samtlige krav i elsykkeldirektivet som gjelder for motor, batteri, styreelektronikk, lading, hastighet, assistanse, EMC (elektromagnetisk kompabilitet), og mye mer,

Zipforce er canntett og tåler godt regn.

Ansvar
Det er viktig å påpeke at det er eieren og brukerens ansvar å sørge for at sykkelen ellers oppfyller lovkravene som gjelder for en elsykkel, at den er fullt trafikksikker og tilstrekkelig robust. Husk at sykkelens gjennomsnittlige hastighet er økt og at det derfor er utrolig viktig med kraftige og velfungerende bremser både foran og bak.

Om Zipforce
Det svenske selskapet Zipforce ble grunnlagt i 2016 av innovatøren Måns Bengtsson. Måns fikk ideen til en bærbar motor da han begynte å pendle til jobben. I stedet for å kjøpe en splitter ny elsykkel begynte han å utvikle en mer holdbar løsning som gjorde at han fortsatt kunne pendle på sin gamle trofaste sykkel.

Målet var å kombinere en kraftig motor med et kraftig batteri. Samtidig ønsket han at den bærbare elektriske motoren skulle være så liten og smidig at den lett kunne fjernes fra sykkelen for å redusere tyverisikoen. Måns begynte å tegne på en prototype og fire år senere startet salget av Zipforce i Sverige.


+ Vis mer - Vis mindre
Kundeanmeldelser (1 st)
Vurdering på Elmotor til sykkel, Zipforce i gruppen Teknologi og sikkerhet / Sykkeltilbehør hos SmartaSaker.se
Vis alle anmeldelser Vis færre anmeldelser
Innovatør

Måns Bengtsson bestemmer seg for å begynne å sykle til jobben når kontoret hans flytter. Så får han ideen til sin innovasjon, en elmotor som man kan festes til ens nåværende sykkel. Han vil parkere sykkelen ved busstasjonen og sykle den siste strekningen.

–Zipforce er til for deg som parkerer sykkelen din ved toget eller bussen og vil sykle derfra. Du kan velge om du vil tråkke med din egen benkraft eller slå på elmotoren.

Les mer>>
Andre kjøpte også: Du har nylig kikket på
Vakuumposer til klær, puter & dyner
Pakk klumpete tekstiler flatt og lufttett
Fra kr 59
Pipinette
Praktisk potte for store og små
Fra kr 179
Skobrodder
Slitesterke metallbrodder som skrus fast i skoene.
kr 320
Hengelås med vaier og kode
Lettvint lås med lang vaier
kr 195
Skylleskuff til vasken
Få en renere vask og mer arbeidsplass
kr 59
Rødsederolje
Lukter godt og holder skadedyr unna
Fra kr 230
Krydderstativ
Få et overblikk over hvilke krydder du har hjemme
kr 129
Duftposer med rødsedertre, 6-pakning
Velduftende poser som motvirker skadedyr
kr 155
ZlideOn - glider til glidelåsen
Reparer den ødelagte glidelåsen din
Fra kr 80
Oppblåsbart badekar, Tubble
For deg som ikke har et badekar, men som gjerne vil slappe av i ett
kr 1695
Elmotor til sykkel, Zipforce
Gjør din vanlige sykkel om til en elektrisk sykkel
kr 5990