Fiberfix reparasjonsteip
100% klimakompensert frakt!
Frakt nok 79  60 dagers åpent kjøp Fri frakt fra nok 799

Handlekurv

Logg inn

Skriv inn e-postadressen din og passordet ditt for å logge inn og se dine tidligere bestillinger og lagrede opplysninger.

Ny kunde hos oss? Opprett konto

Glemt passord?

Klikk her for å komme til Fiberfix
Fiberfix reparasjonsteip
Fiberfix reparasjonsteip
Fiberfix reparasjonsteip
Fiberfix reparasjonsteip
Fiberfix reparasjonsteip
Fiberfix reparasjonsteip

Fiberfix reparasjonstape

100 ganger sterkere enn gaffatape
Størrelse: 
Antall: 
Du må være innlogget for å kunne lagre favoritter.
Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp:
  • Frakt 79 kr
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Fri frakt fra 799 kr
Innovatør:
  • Den ultimate reparasjonstapen
  • Sterk som stål
  • Hardner med vanlig vann


Når sølvtape ikke er nok, gjør FiberFix jobben. Fiberfix er en superhard tape som blir 100 ganger sterkere enn vanlig sølvtape. FiberFix kan i prinsippet reparere hva som helst, og blir hard som stål etter at den har hardnet.

Fiberfix reparerer verktøy, slanger, hageredskap, vannrør, stolben og mye annet. Reparasjonen blir vanntett, tåler varme mellom ?30°C og 150°C og trykk opptil 4 bar (60 psi) i slanger og rør. Reparasjonen kan både slipes og males. Produktet er giftfritt, men unngå å få overflødig masse på hud, klær, verktøy eller andre steder der du ikke vil ha det. Alkoholbaserte løsemidler kan hjelpe til å gjøre rent.

FiberFix finnes både som reparasjonstape i forskjellige bredder, og som reparasjonslapper i 3-pakning. For å vite hvilken type du skal velge, er en god tommelfingerregel at det som kan bøyes, skal repareres med reparasjonstapen, og reparasjonslappene skal brukes på rette overflater.

Reparasjonstape FiberFix finnes i to bredder, 5 cm (127 cm lang) og 10 cm (153 cm lang). Pakken inneholder alt du trenger for å komme raskt i gang: FiberFix tape, engangshansker, sandpapir og et vinylbånd. Det eneste tilbehøret som trengs, er vann.

Dupp hele taperullen i romtemperert vann i ca. 5 sekunder. Klem ut overflødig vann og sett i gang med reparasjonen umiddelbart. Så fort FiberFix er tatt ut av den lufttette posen, settes herdeprosessen i gang, og i løpet av 10?15 minutter har tapen hardnet ferdig. Vanntemperaturen er viktig, da varmt vann gjør herdeprosessen raskere, noen ganger så mye at reparasjonen ikke rekker å bli ferdig før tapen har stivnet. Kaldt vann kan derimot utsette herdeprosessen i opptil 2 minutter. Romtemperert vann anbefales.

Snurr tapen rundt sprekken/hullet forsiktig de første rundene. Etter 2?3 runder kan tapen snurres hardere og hardere. Reparasjonen blir mer effektiv jo hardere den snurres, og når hele rullen er brukt opp, brukes vinylbåndet for å tette reparasjonen enda mer. La vinylbåndet sitte fast i noen minutter, og etter ca. 10?15 minutter er reparasjonen klar!

FiberFix Heat Wrap påføres akkurat på samme måte som den vanlige reparasjonstapen. Heat Wrap tåler varme opptil 450°C og passer utmerket å bruke på vanskelige eksosrør og andre steder som blir ordentlig varme. Herdetiden er noe lenger, opptil 5 timer i 21°C, men den hardner raskere dersom området varmes opp, for eksempel ved å starte bilen så eksosrøret blir varmt.

FiberFix reparasjonslapper reparerer sprekker og hull på rette overflater og fungerer i prinsippet på alle materialer. I 3-pakningen er tre lapper med forskjellige størrelser inkludert: 5 cm x 20 cm, 7 cm x 7 cm, 12 cm x 12 cm. I pakken er også sandpapir, rengjøringsklut, gummihansker og instruksjoner på engelsk inkludert.

Reparasjonslappene settes over hullet eller sprekken og begynner å hardne når de utsettes for vanlig sollys. Etter ca. 5?15 minutter i solen skifter lappen farge fra gul til klar/hvit, og reparasjonen er klar! For reparasjoner innendørs kreves en UV-lampe for å sette i gang prosessen (kjøpes separat). Reparasjonslappene tåler varme mellom ?30°C og 150°C.

+ Vis mer - Vis mindre
Kundeomtaler (0 st)
Vurdering på Fiberfix reparasjonstape i gruppen Teknologi & sikkerhet / Campingvogn & bobil hos SmartaSaker.se
Vis alle anmeldelser Vis færre anmeldelser
Andre kjøpte også: Du har nylig kikket på
Vakuumposer til klær, puter & dyner
Pakk klumpete tekstiler flatt og lufttett
Fra nok 59
Bondic - flytende plast som herder
Fungerer der klister og lim svikter
nok 239
Sugru - Reparasjonsmasse
Reparerer mer enn bare strømledninger og elektronikk
Fra nok 99
Presenningsklemme
Flyttbar og selvlåsende klemme
Fra nok 48
Selvvannende krukke med plantestøtte
Komplett sett med plantestøtte & innebygd vanntank
nok 495
Magnetarmbånd for håndverkere
Magnetisk armbånd som holder orden på spiker og muttere
nok 179
Gorillaklister
Det aller beste limet
nok 129
Bondic refill
Påfyllingspatron til Bondic
nok 129
Shoppis handleblokk
Ta den med til butikken og bruk den som handlevognnøkkel
nok 65
Fiberfix reparasjonstape
100 ganger sterkere enn gaffatape
Fra nok 189