Lydforsterker til TV, samtaler & telefon – Maxi Pro TV | SmartaSaker
100% klimakompensert frakt!
Frakt kr 79  60 dagers åpent kjøp Fri frakt fra kr 799

Handlekurv

Logg inn

Skriv inn e-postadressen din og passordet ditt for å logge inn og se dine tidligere bestillinger og lagrede opplysninger.

Ny kunde hos oss? Opprett konto

Glemt passord?

Lydforsterker til TV, samtaler & telefon

Innovativ forsterker som hjelper deg med å høre bedre
kr 2995
Antall: 
Du må være innlogget for å kunne lagre favoritter.
  • Frakt 79 kr
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Fri frakt fra 799 kr
Innovatør:
Peter Jungvid
  • Egen lytting til TV'en
  • Forsterker og tydeligere tale
  • Svare på samtaler

Lydforsterkeren Maxi Pro hjelper deg med å oppfatte tale og lyd når du ser på TV, prater i telefonen og ved vanlige samtaler rundt middagsbordet. Maxi Pro er perfekt for den som har litt vanskelig for å høre, og kan brukes både med hodetelefonene som følger med, eller kobles til din egen halsslynge slik at du får lyden direkte i høreapparatet eller cochlea-implantatet.

Lydforsterkeren er utviklet av det svenske selskapet Bellman & Symfon og gjør at du selv kan justere lyden rundt deg. Lydforsterkeren både tydeliggjør tale og reduserer bakgrunnsstøy, og med tonekontrollen kan du justere ytterligere og tydeliggjøre bass eller diskant.

Du kan også koble inn den tilhørende TV-senderen i TV-en, slik at du får en egen lyttemulighet og en separat voluminnstilling når du ser på TV. Lydforsterkeren kan dessuten kobles sammen med mobiltelefonen din via Bluetooth. Det gjør at du kan ta imot og svare på samtaler direkte i lydforsterkeren.

Lydforsterkere
Lydforsterkeren Maxi Pro har en innebygd mikrofon som tar opp lyden rett forfra det stedet du retter den mot, og den filtrerer bort lyden på siden. Lyden tydeliggjøres i hodetelefonene og gjør det enklere å oppfatte tale fra personen du prater med. Du kan holde lydforsterkeren i hånden eller legge den på bordet foran deg.

Se på TV!
I forpakningen får du også med en TV-sender som drives med strøm, og som fungerer til de aller fleste moderne TV-apparater. TV-senderen er en meget praktisk måte å kunne regulere volumet selv på, uten å påvirke lyden som går ut i omgivelsene dine. Koble inn TV-senderen i en av TV-ens lydutganger. Det følger med flere ulike kabler slik at du kan koble senderen inn på den måten som passer best til din TV. Velg deretter TV-innstillingen på lydforsterkeren for å kunne styre volumet i hodetelefonene dine.

Prat i mobiltelefonen
Lydforsterkeren kan også parkobles med mobilen din, slik at du kan svare dersom det ringer. Lydforsterkerens mikrofon tar opp talen din og tydeliggjør dessuten samtalene slik at det blir tydeligere og lettere å høre i hodetelefonene hva den du prater med, sier. Bluetooth-rekkevidden er ca. 25 meter, og dette  gjør at du kan ta imot samtaler når du ser på TV, uten å reise deg når mobiltelefonen din ligger i en annen del av rommet.

Lydforsterkeren har opptil 70 timers batteritid og lades med en ekstern nettadapter eller direkte i TV-senderens USB-uttak. Lydforsterkeren er enkel å bruke og har store, tydelige knapper for hver funksjon og kraftige LED-lamper.

I forpakningen: Maxi Pro lydforsterker, Maxi Pro TV-sender, Hodetelefoner, Mini stereokabel, Mini stereokabel til RCA-kontakt, Fiberoptisk kabel, DC-kontakt til USB kabel, Nettadapter, Ladekabel og Bruksanvisning på Svensk.

Lydforsterkeren Maxi Pro er kompatibel med alle høreapparter med telespole sammen med en halsslynge 3,5 mm telekontakt (OBS! Ikke inkludert).

Bellman & Symfon er et svensk selskap som siden 1988 har utviklet smarte produkter som forenkler livet for personer med nedsatt hørsel.
Kundeomtaler (0 st)
Vurdering på Lydforsterker til TV, samtaler & telefon i gruppen Teknologi & sikkerhet / Smart hjelp hos SmartaSaker.se
Vis alle anmeldelser Vis færre anmeldelser
Andre kjøpte også: Du har nylig kikket på
RFID-beskyttelse til lommeboken
Beskytter kortene dine mot skimming
kr 150
Vakuumpose for opphengte plagg
Oppbevar klærne flatt på hengeren
kr 89
Bondic - flytende plast som herder
Reparer, lim, sveis. Herder på 4 sek.
kr 299
Vakuumposer til reisen
Sparer opptil 60 % pakkeplass
kr 89
Automatisk P-skive Autoparktime
P-skiven som stiller inn tiden for deg
Fra kr 415
Wheelfix - Holder til dekkbytte
Holder dekket på plass og sparer ryggen!
kr 149
Bondic refill
Påfyllingspatron til Bondic
kr 179
Reisefutteral med RFID-beskyttelse
Beskytter pass og kort mot identitetstyveri
kr 195
Digitalt målebånd
Enkelt å bruke og lese av
kr 349
Støvsugerbørste med tynne rør
Tar bort støv fra bestikkskuffen og legoboksen
kr 79
Lydforsterker til TV, samtaler & telefon
Innovativ forsterker som hjelper deg med å høre bedre
kr 2995