Nedbrytbar impregneringsspray - OrganoTex® Spray-On | SmartaSaker
100% klimakompensert frakt!
Frakt nok 79  60 dagers åpent kjøp Fri frakt fra nok 799

Handlekurv

Logg inn

Skriv inn e-postadressen din og passordet ditt for å logge inn og se dine tidligere bestillinger og lagrede opplysninger.

Ny kunde hos oss? Opprett konto

Glemt passord?

Nedbrytbar impregneringsspray
OrganoClick
Nedbrytbar impregneringsspray
Nedbrytbar impregneringsspray

Nedbrytbar impregneringsspray

Svenskprodusert, prisbelønt impregnering
nok 195
Antall: 
Du må være innlogget for å kunne lagre favoritter.
  • Frakt 79 kr
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Fri frakt fra 799 kr
Innovatør:
OrganoClick
  • Fungerer på de fleste klær og materialer
  • Biologisk nedbrytbar
  • Svenskprodusert, prisbelønt spray

OrganoTex® er et svenskprodusert impregneringsmiddel som kan brukes for å fornye impregneringen på de vanntette klærne dine, og for å gjøre vanlige tekstiler vannavvisende. Impregneringssprayen er både giftfri og biologisk nedbrytbar, og den kan brukes på de fleste materialer og klesplagg.

Impregneringssprayen er utmerket å bruke på de gamle vanntette klærne dine, telt og paraplyer. Sprayen fornyer de vannavstøtende egenskapene til slitte plagg, uten at stoffets farge, følelse eller pusteevne forandres.

Impregneringssprayen er også utmerket å bruke på klær som vanligvis ikke har vannavvisende egenskaper, som for eksempel hverdagsklær, tekstilsko, utendørsputer, sofaputer, ryggsekker og vesker. Plaggene får en vannavvisende overflate som gjør dem mer motstandsdyktige mot vann, skitt og flekker.

Sprayen kan brukes på mange ulike typer materialer, og impregneringen fungerer svært godt på polyester, polyamid, softshell, ull, fleece, bomull, canvas, akryl og ulike blandinger. Sprayen har best effekt på syntetiske materialer, som polyester og polyamid.

OrganoTex® er inspirert av naturens egen kjemi og lotusblomstens evne til å støte fra seg vann. Sprayen danner et 3D-nettverk av organiske og hydrofobe polymerer som støter bort vannet uten å tette til eller hindre at plagget puster. Den plantebaserte og biologisk nedbrytbare delen av sprayen binder i dybden av klærne og gir grundig vannbeskyttelse. Impregneringssprayen har vunnet Scandinavian Outdoor Sustainability Award i 2018.

Impregneringssprayen produseres i Täby like nord for Stockholm av det svenske selskapet OrganoClick. OrganoClick ble grunnlagt i 2006 for å kunne kommersialisere produkter fra mangeårige forskningsstudier som ble utført på både Stockholms Universitet og Svenska Lantbruksuniversitetet. Selskapet har vunnet flere priser og utmerkelser, blant annet WWF Climate Solve Award.

Slik gjør du:
1. Beskytt arbeidsflaten, rist flasken og spray rikelig med spray på et rent og tørt plagg. Hold 20 cm avstand når du sprayer, slik at plagget blir jevnt vått.
2. Vent 1 minutt, spray igjen og gni væsken inn i plagget med en klut. Vær forsiktig slik at du ikke overdoserer. På grunn av sprayens pH-verdi bør du bruke hansker.
3. Fjern overflødig væske med en svamp eller klut. Eventuelle dråper som ikke tørkes bort, kan etterlate flekker.
4. Tørketromle plagget eller tørk plagget tørt i et tørkeskap på 40–70 grader. Du kan også la plagget lufttørke så varmt som mulig i ca. 1–2 dager for å oppnå maksimal vannavstøtende egenskaper.

Det er anbefalt å tørke tidligere impregnerte klær i tørkeskap eller i en tørketrommel. Den høye varmen er nødvendig for at fibrene skal dele og reise seg, noe som bidrar til den vannavstøtende funksjonen.

Impregneringssprayen er biologisk nedbrytbar i henhold til OECD 301C og er fri for høyfluorerende stoffer (fluorkarboner) som for eksempel PFAS, PFOS og PFOA, hormonforstyrrende stoffer og løsningsmidler. Sprayen regnes som giftfri i henhold til CLP-forordningen.
+ Vis mer - Vis mindre
Kundeomtaler (0 st)
Vurdering på Nedbrytbar impregneringsspray i gruppen Hus & hjem / Kles- og skopleie hos SmartaSaker.se
Vis alle anmeldelser Vis færre anmeldelser
Andre kjøpte også: Du har nylig kikket på
Minilampe til jakken
Lys opp jakken, vesken eller hundebåndet ditt
nok 10
Vakuumpose for opphengte plagg
Fåbedre plass i garderoben
nok 89
Mattrekk
Lagre restene dine på en miljømessig smart måte
nok 45
Vakuumposer til klær, puter & dyner
Pakk klumpete tekstiler flatt og lufttett
Fra nok 59
Nedbrytbar avfallspose, 20 liter
20-pakning 100 % nedbrytbare poser
nok 34
Knivmagnet
Nå er det enkelt å henge opp kjøkkenkniven
nok 95
Resqme, belteskjærer & vindusknuser
Kom deg raskt ut av bilen ved en ulykke
nok 149
Ripefri skureklut
Fjerner de vanskeligste flekkene
nok 35
Vinterbeskyttelse til krukker
Isolerende beskyttelse til store utendørskrukker
nok 225
Lyssliper
Få en perfekt passform på lyset
nok 49
Nedbrytbar impregneringsspray
Svenskprodusert, prisbelønt impregnering
nok 195