Om oss på SmartaSaker - Läs mer om idén & företaget | SmartaSaker
100% klimakompensert frakt!
Frakt nok 79  60 dagers åpent kjøp Fri frakt fra nok 799

Handlekurv

Logg inn

Skriv inn e-postadressen din og passordet ditt for å logge inn og se dine tidligere bestillinger og lagrede opplysninger.

Ny kunde hos oss? Opprett konto

Glemt passord?

Smarta saker du saknat
Smarte saker du har savnet

Akkurat nå:
I Sverige har vi feiret 15-årsdagen vår! Nå vil vi benytte anledningen til å tilby deg i Norge 15% rabatt på hele sortimentet! Du trenger bare å oppgi rabattkoden GRATTIS15 i kassen. Tilbudet gjelder mellom 24. og 30. april og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Hos oss finner du tingene som alle hjem trenger for å gjøre hverdagen enklere og morsommere. I dag tilbyr vi omtrent 800 smarte løsninger på alt fra ødelagte glidelåser til tryggere sykkelturer.
Små eller store, nyheter eller etablerte favoritter – alle produkter i nettbutikken vår har tre ting til felles: De er nøye utvalgt, er laget for å kunne brukes lenge, og de er svaret på spørsmålet om hvordan noe kan gjøres på en smartere måte.
Det begynte i 2006 med den tårefrie løkhakkeren Alligator, som fikser alt fra tacobuffeten til pytt i panne (og som vi fortsatt selger, for den er fortsatt like bra).

Det er ingen tilfeldighet at Alligator er laget av en svensk innovatør. Fra dag én har vi valgt å løfte svensk innovasjon, og nå har vi mer enn 240 smarte saker som er utviklet – og ofte produsert – i Sverige.


Hjertelig velkommen

Akkurat som produktene våre gjør hverdagen enklere, skal det være enkelt å handle hos oss.

Du er alltid velkommen til nettbutikken vår, der du kan bli kjent med produktene våre i fred og ro. Har du noen spørsmål om dem eller trenger hjelp med bestillingen din, er vår engasjerte kundeservice, som får mye skryt i kundeundersøkelsene våre og i sosiale medier, tilgjengelig. Vi har også en fysisk butikk på St. Eriksplan 11 i Stockholm.

 

Grønnere leveranser

E-handelens store miljøutfordring er distribusjon av bestilte varer. Vårt bidrag er å bruke kun emballasje av resirkulerte papir- og plastmaterialer og å klimakompensere for hver levering.

Det betyr at CO2-utslippet kompenseres med treplanting i Etiopia gjennom det Gold Standard-sertifiserte Sodo and Humbo-prosjektet. Målet for prosjektet er å plante 1,2 millioner trær for å styrke det naturlige økosystemet og støtte samfunnsutviklingen i et av verdens mest utsatte områder.

 

Takk for tips

Vi leter alltid etter nye smarte saker til det unike sortimentet vårt, og vi tar gjerne imot tips fra kundene våre. På den måten har vi funnet noen av våre mest populære produkter i Sverige, USA, Tyskland, Storbritannia og andre land. Ta gjerne kontakt med ditt beste tips! Send oss en e-post: info@smartasaker.se