Personvernerklæring - Les vår personvernerklæring | SmartaSaker
100% klimakompensert frakt!
Frakt kr 49  60 dagers åpent kjøp Fri frakt fra kr 799

Handlekurv

Logg inn

Skriv inn e-postadressen din og passordet ditt for å logge inn og se dine tidligere bestillinger og lagrede opplysninger.

Ny kunde hos oss? Opprett konto

Glemt passord?

Vi tar vare på integriteten din

På SmartaSaker tar vi vare på deg som kunde, og det innebærer blant annet at vi håndterer personopplysningene dine på en måte som ivaretar integriteten din. I denne integritetspolicyen beskrives hvilke personopplysninger vi samler inn fra deg gjennom våre interaksjoner med deg, og hvordan vi bruker disse opplysningene. Integritetspolicyen beskriver også rettighetene dine overfor oss, og hvordan du kan gjøre rettighetene dine gjeldende.

Du kan alltid kontakte oss hvis du har spørsmål om personvern og behandling av personopplysninger, ved å sende en e-post til info@smartasaker.com eller ringe kundeservice på telefon +46 8 736 09 99.

For at du skal kunne benytte deg av tjenestene våre, må vi samle inn og behandle personopplysningene dine. I denne Personvernpolicyen følger informasjon om hvordan vi behandler, lagrer og håndterer personopplysningene dine.

 

SmartaSaker i Stockholm AB er personopplysningsansvarlig

SmartaSaker er personopplysningsansvarlig for de personopplysningene som legges igjen på nettsiden vår, og behandler personopplysningene dine i samsvar med gjeldende databeskyttelseslover.

Som personopplysningsansvarlig tar SmartaSaker ansvar for alle personopplysninger du gir oss, eller som vi samler inn eller får tilgang til ved kjøp, når du abonnerer på nyhetsbrev eller lager en personlig konto hos SmartaSaker.

Vår kontaktinformasjon:
SmartaSaker i Stockholm AB
Sankt Eriksplan 11, 113 20 Stockholm
SWEDEN

Org.nr.: 556702-5613
Tel: +46 8 736 09 99

E-post: info@smartasaker.com

 

Hvilke opplysninger samler vi inn om deg? 

Uppgifter vi kan samla in direkt från dig omfattar namn, adress, e-postadress, telefonnummer, köphistorik och i det fall du handlar mot faktura även ditt personnummer.

 

Til hvilke formål behandler vi personopplysningene dine?

Behandling med samtykket ditt
Ved å legge inn personopplysningene dine for å innhente informasjon fra oss, og ved spørsmål om produkter eller tjenester, godkjenner og samtykker du til at SmartaSaker behandler personopplysningene dine i samsvar med denne personvernpolicyen.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å kontakte SmartaSaker. I så fall vil ikke SmartaSaker lenger behandle personopplysningene dine til de spesifikke formålene som du har samtykket til. Les mer under avsnittet «Rettighetene til personopplysningene dine» under.

Behandling for å fullføre forpliktelsene våre overfor deg
Personopplysningene dine brukes av SmartaSaker for å fullføre forpliktelsene våre overfor deg, og for å opprettholde en høy servicegrad. Det kan handle om å levere de varene du bestiller, eller om å gi beskjed om en pakkeleveranse via SMS. Hvis det oppstår problemer når vi skal levere varer til deg, kommer vi til å bruke opplysningene for å komme i kontakt med deg.

Behandling som er nødvendig til formål som berører våre rettslige interesser
Opplysningene dine lagres og brukes også til informasjons- og markedsføringsformål. Det innebærer at vi, med hensyn til våre kommersielle interesser, kan komme til å bruke personopplysningene dine for å kontakte deg via ulike typer av informasjons- og markedsføringskanaler. For å kunne gi deg personlige og relevante tilbud og informasjon kan vi også følge med på kjøpsvanene dine når du besøker nettsiden vår. Du har naturligvis når som helst muligheten til å gi oss beskjed om at du reserverer deg for behandling av personopplysningene dine til markedsføringsformål. Les mer under avsnittet «Rettighetene til personopplysningene dine» under.

Hvordan bruker vi opplysningene dine?

For å oppfylle de formålene som opplysningene samles inn til, kan personopplysningene dine registreres, beholdes (lagres), brukes og overføres til samarbeidspartnerne eller underleverandørene våre i samsvar med beskrivelsen under.

Vi bruker cookies/informasjonskapsler og andre verktøy for webanalyse, for eksempel Google Analytics, for automatisk å samle inn informasjon om deg når du bruker SmartaSakers nettside, og for å levere en bedre opplevelse på SmartaSakers nettside. Opplysninger vi samler automatisk inn, inkluderer for eksempel innstillinger og valg du tar når du bruker nettbutikken.

 

Hvem overfører vi opplysningene dine til?

Vi kan overføre personopplysningene dine til forretningspartnerne våre, som behandler personopplysninger for SmartaSakers regning til de formål som beskrives her i denne personvernpolicyen, og som på den måten kan få midlertidig tilgang til personopplysninger. Dette skjer alltid i samsvar med en skriftlig tredjepartsavtale for personopplysninger, som sikrer at behandlingen skjer i samsvar med SmartaSakers instruksjoner. Vi krever videre at forretningspartnerne våre setter inn egnede sikkerhetstiltak for å beskytte og slette personopplysningene dine innenfor rimelig tid når de har fullført oppdraget sitt.

For å kunne opprettholde en høy servicegrad kommer opplysningene til å videreformidles til underleverandører vi har tillit til. Det innebærer for eksempel

• at opplysningene dine lagres hos våre leverandører av IT-tjenester.
• at vi videreformidler personopplysninger til leverandører og transportører i forbindelse med leveranser.
• at trykkerier kan få adresseinformasjonen din skrevet ut ved utsendelse av kundetilbud i posten.
• at samarbeidspartnere kan få personopplysningene dine for å gi deg tilpassede tilbud basert på kjøpshistorikken din i digitale kanaler.
• at vi kan dele personopplysningene dine med organisasjoner som kredittopplysningsforetak for å utføre kredittsjekk, identitetskontroll, overvåking av kredittverdighet og overtakelse av fordringer.
• at opplysninger om besøket ditt på nettsiden vår overføres til Google gjennom Google Analytics, informasjon om sikkerhetstiltak finnes på support.google.com.
• at personopplysninger kan utleveres hvis det er nødvendig for å oppfylle gjeldende lovgivning eller krav fra myndighetene, for å forsvare SmartaSakers rettslige interesser eller for å oppdage, forebygge eller avsløre bedrageri og andre sikkerhets- eller tekniske problemer.

Utover det som oppgis ovenfor, formidler/selger/bytter vi aldri opplysningene dine til en tredjepart til markedsføringsformål utenfor SmartaSaker.

 

Sikkerhet

Vi har foretatt tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte opplysningene dine mot for eksempel tyveri og mot ulovlige endringer, spredning eller tilgang til opplysningene. På SmartaSaker beskytter vi opplysningene dine ved hjelp av kryptering. Vi har også rutiner for håndtering og rapportering av eventuelle hendelser som kan påvirke sikkerheten rundt personopplysningene dine.

 

Rettighetene til personopplysningene dine

• Rettelser, tillegg eller sletting – Du har alltid rett til å få tilgang til personopplysningene dine, be om at vi retter eller oppdaterer personopplysningene dine, eller om at vi sletter noen av personopplysningene. Sletting skjer under forutsetning av at det ikke finnes noen økonomiske eller juridiske bånd mellom deg som kunde og SmartaSaker (f.eks. garantitid), at det ikke finnes noen rettslige forpliktelser for SmartaSaker til å behandle opplysningene, eller noen annen lovlig grunn for behandling.
• Begrensning av behandling og dataportabilitet – Under visse omstendigheter kan du be om at vi begrenser bruken av personopplysningene dine. Du har også rett til å få tilgang til personopplysningene dine, i et strukturert og vanlig benyttet og maskinlesbart format, for overføring til en annen personopplysningsansvarlig.
• Spørsmål og klager – Hvis du vil gjøre krav på noen av rettighetene beskrevet ovenfor, eller hvis du har noen spørsmål om personopplysninger vi besitter, eller om denne Personvernpolicyen, ikke nøl med å kontakte oss (se avsnittet over for kontaktinformasjon).

Vennligst kontakt oss hvis du er misfornøyd med hvordan vi behandler personopplysningene dine, så gjør vi vårt beste for å svare på synspunktene dine. Integriteten din er veldig viktig for oss, og vi streber alltid etter å beskytte personopplysningene dine på best mulig måte. 

 

Senast uppdaterad: 2018-05-18