Skosh rengjøringstabletter 3-pakning - Gir 1,5 l | SmartaSaker
100% klimakompensert frakt!
Frakt nok 79  60 dagers åpent kjøp Fri frakt fra nok 799

Handlekurv

Logg inn

Skriv inn e-postadressen din og passordet ditt for å logge inn og se dine tidligere bestillinger og lagrede opplysninger.

Ny kunde hos oss? Opprett konto

Glemt passord?

Skosh rengjøringstabletter 3-pakning
Skosh rengjøringstabletter 3-pakning
Skosh rengjøringstabletter 3-pakning
Skosh rengjøringstabletter 3-pakning
Skosh rengjøringstabletter 3-pakning
Skosh rengjøringstabletter 3-pakning
Skosh rengjøringstabletter 3-pakning
Skosh rengjøringstabletter 3-pakning
Skosh rengjøringstabletter 3-pakning
Skosh rengjøringstabletter 3-pakning
Skosh rengjøringstabletter 3-pakning

Skosh rengjøringstabletter 3-pakning

Studentenes innovasjon!
Modell: 
Antall: 
Du må være innlogget for å kunne lagre favoritter.
Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp:
  • Frakt 79 kr
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Fri frakt fra 799 kr
Innovatør:
  • Miljøsmarte rengjøringstabletter
  • Velg mellom tre forskjellige varianter og en blandet pakning
  • Forpakning med 3 rengjøringstabletter


Skosh er små miljøsmarte rengjøringstabletter som du enkelt løser opp i vann! Etter noen minutter er det effektive rengjøringsmiddelet klart til bruk! De giftfrie, veganske og 100 % nedbrytbare rengjøringstablettene leveres i 3-pakning, noe som gir totalt 1,5 liter rengjøringsmiddel.

De miljøsmarte rengjøringstablettene gjør at du ikke trenger å kjøpe nye plastforpakninger hver gang du skal gjøre rent. Du bidrar dermed aktivt til å redusere plastavfallet. Du slipper dessuten å slepe tunge forpakninger fra butikken, som likevel bare består av vann som du allerede har hjemme.

Fyll sprayflasken med 500 ml varmt kranvann og legg i en tablett. Etter ca. 5 minutter (eller når tabletten er helt oppløst) kan du begynne å spraye og rengjøre flatene. Rengjøringsmiddelet opprettholder samme effektivitet i minst 6 måneder etter at du har løst det opp i vann.

Anbefalt dosering er 1 tablett per 500 ml vann. Det er også mulig å løse opp 2 tabletter i 1 liter vann osv. Hvis du ønsker en mer konsentrert væske, går det utmerket å løse opp 1 tablett i 400 ml eller 300 ml vann.

Skosh rengjøringstabletter finnes i tre forskjellige varianter som er tilpasset det respektive bruksområdet. Tablettene kan også kjøpes i en blandet forpakning der det følger med en av hver sort. Hver forpakning inneholder 3 tabletter, noe som gir 1,5 liter rengjøringsmiddel.

Rengjøringstablettene er laget av giftfrie, næringsmiddelgodkjente og nedbrytbare ingredienser som er skånsomme mot miljøet. Tablettenes aktive substanser er næringsmiddelgodkjent sitronsyre, natriumbikarbonat, anioniske tensider, salter, essensielle oljer og fargestoffer. For å gjøre middelet så effektivt som overhodet mulig har tablettene ulik PH-verdi som er spesifikt tilpasset respektive bruksområde.

Baderom (3-pakning)
Baderomstablettene har en lavere pH-verdi for effektivt å fjerne kalk og vannflekker. Brukes til toalett, servant, badekar, dusj, kalkplater (porselen, glasert keramikk). Tablettene dufter friskt av sitrus.

OBS! Må IKKE brukes til marmor, naturlig stein eller tre.

Universalrengjøring (3-pakning)
Universalrengjøringstablettene har en høyere pH-verdi og løser effektivt opp fett og olje på oppvaskbenker (granitt, laminat, Corian, Formica), spiserom, kjøkkenvifte, kalksteinsplater, oppvaskkum, rustfritt stål og griller. Rengjøringssprayen etterlater en duft av blomster.

OBS! Må IKKE brukes til marmor, naturlig stein eller tre.

Glass (3-pakning)
Disse rengjøringstablettenes pH-verdi ligger mellom universalrengjøringsmiddelet og middelet for baderom. Rengjøringsmiddelet rengjør vinduer, glassflater og speil uten å etterlate flekker. Det etterlater en duft som minner om en oppfriskende havbris.

OBS! Må IKKE brukes til marmor, naturlig stein eller tre.

Blandet forpakning (3-pakning)
Den blandede forpakningen inneholder en tablett av hver sort. 1. stk. Baderom, 1 stk. Universalrengjøring, 1 stk. Vindu, glass & speil. Må IKKE brukes til marmor, naturlig stein eller tre.

Skosh rengjøringstabletter veier lite, tar liten plass ved transport og leveres i en resirkulerbar papirpose. I og med at du kun tilsetter vann, kan du slutte å bruke engangsforpakninger av plast og heller gjenbruke plastflaskene du har hjemme. Når du bruker Skosh rengjøringstabletter, bidrar du aktivt til å redusere bruken av engangsforpakninger av plast.

Tips! Hvis du allerede har en sprayflaske hjemme, er det bare å begynne å bruke Skosh med en gang. Mangler du en sprayflaske, kan du kjøpe et startsett med 2 stk. rengjøringstabletter og Skoshs egen sprayflaske, laget av resirkulert plast. Her kjøper du startsettet: Skosh rengjøringssett ->

Skosh - studentenes innovasjon!

Selskapet Skosh ble startet av studentene Max, Tom og Simon etterfulgt av en stor innovasjonskonkurranse på Lunds universitet. Målet med konkurransen var å komme på en idé som bidrar til global reduksjon av plastavfall, og som reduserer bruken av engangsflasker av plast.

De innså raskt at rengjøringsprodukter til husholdningen er en stor del av problemet. Dels bidrar engangsforpakningene til plastavfall, de tar opp unødvendig stor plass ved transport, og de veier unødvendig mye. Dessuten finnes hovedingrediensen i rengjøringssprayene, vann, allerede i kranen hjemme!

+ Vis mer - Vis mindre
Kundeomtaler (0 st)
Vurdering på Skosh rengjøringstabletter 3-pakning i gruppen Hus & hjem / Rydd & vask hos SmartaSaker.se
Vis alle anmeldelser Vis færre anmeldelser
Andre kjøpte også: Du har nylig kikket på
Vakuumposer til klær, puter & dyner
Pakk klumpete tekstiler flatt og lufttett
Fra nok 59
Ripefri skureklut
Skrubber uten å etterlate merker
nok 35
Plantekuler
Vann og støtte til plantene dine
nok 27
Lapiglove sminkefjerner
Rengjør grundig kun med vann
nok 185
Resqme, belteskjærer & vindusknuser
Kom deg raskt ut av bilen ved en ulykke
nok 149
Håndvarmer
Varm hendene raskt
nok 30
Telys med timer, 2-pakning
Telys med smart timer og lang batteritid
nok 49
Støvsugerbørste med tynne rør
Tar bort støv fra bestikkskuffen og legoboksen
nok 79
Blomstersnitter
Snittblomstenes favoritt
nok 59
Skosh rengjøringstabletter 3-pakning
Studentenes innovasjon!
nok 79