Skosh rengjøringstabletter 3-pakning

Studentenes innovasjon!
Lagre
Du må være innlogget for å kunne lagre favoritter.
Velg modell
Glass
Glass
 • Produktinformasjon
 • Spesifikasjoner
 • Om innovatøren
 • Spørsmål og svar
  • Miljøsmarte rengjøringstabletter
  • Velg mellom tre forskjellige varianter og en blandet pakning
  • Forpakning med 3 rengjøringstabletter


  Skosh er små miljøsmarte rengjøringstabletter som du enkelt løser opp i vann! Etter noen minutter er det effektive rengjøringsmiddelet klart til bruk! De giftfrie, veganske og 100 % nedbrytbare rengjøringstablettene leveres i 3-pakning, noe som gir totalt 1,5 liter rengjøringsmiddel.

  De miljøsmarte rengjøringstablettene gjør at du ikke trenger å kjøpe nye plastforpakninger hver gang du skal gjøre rent. Du bidrar dermed aktivt til å redusere plastavfallet. Du slipper dessuten å slepe tunge forpakninger fra butikken, som likevel bare består av vann som du allerede har hjemme.

  Fyll sprayflasken med 500 ml varmt kranvann og legg i en tablett. Etter ca. 5 minutter (eller når tabletten er helt oppløst) kan du begynne å spraye og rengjøre flatene. Rengjøringsmiddelet opprettholder samme effektivitet i minst 6 måneder etter at du har løst det opp i vann.

  Anbefalt dosering er 1 tablett per 500 ml vann. Det er også mulig å løse opp 2 tabletter i 1 liter vann osv. Hvis du ønsker en mer konsentrert væske, går det utmerket å løse opp 1 tablett i 400 ml eller 300 ml vann.

  Skosh rengjøringstabletter finnes i tre forskjellige varianter som er tilpasset det respektive bruksområdet. Tablettene kan også kjøpes i en blandet forpakning der det følger med en av hver sort. Hver forpakning inneholder 3 tabletter, noe som gir 1,5 liter rengjøringsmiddel.

  Rengjøringstablettene er laget av giftfrie, næringsmiddelgodkjente og nedbrytbare ingredienser som er skånsomme mot miljøet. Tablettenes aktive substanser er næringsmiddelgodkjent sitronsyre, natriumbikarbonat, anioniske tensider, salter, essensielle oljer og fargestoffer. For å gjøre middelet så effektivt som overhodet mulig har tablettene ulik PH-verdi som er spesifikt tilpasset respektive bruksområde.

  Baderom (3-pakning)
  Baderomstablettene har en lavere pH-verdi for effektivt å fjerne kalk og vannflekker. Brukes til toalett, servant, badekar, dusj, kalkplater (porselen, glasert keramikk). Tablettene dufter friskt av sitrus.

  OBS! Må IKKE brukes til marmor, naturlig stein eller tre.

  Universalrengjøring (3-pakning)
  Universalrengjøringstablettene har en høyere pH-verdi og løser effektivt opp fett og olje på oppvaskbenker (granitt, laminat, Corian, Formica), spiserom, kjøkkenvifte, kalksteinsplater, oppvaskkum, rustfritt stål og griller. Rengjøringssprayen etterlater en duft av blomster.

  OBS! Må IKKE brukes til marmor, naturlig stein eller tre.

  Glass (3-pakning)
  Disse rengjøringstablettenes pH-verdi ligger mellom universalrengjøringsmiddelet og middelet for baderom. Rengjøringsmiddelet rengjør vinduer, glassflater og speil uten å etterlate flekker. Det etterlater en duft som minner om en oppfriskende havbris.

  OBS! Må IKKE brukes til marmor, naturlig stein eller tre.

  Blandet forpakning (3-pakning)
  Den blandede forpakningen inneholder en tablett av hver sort. 1. stk. Baderom, 1 stk. Universalrengjøring, 1 stk. Vindu, glass & speil. Må IKKE brukes til marmor, naturlig stein eller tre.

  Skosh rengjøringstabletter veier lite, tar liten plass ved transport og leveres i en resirkulerbar papirpose. I og med at du kun tilsetter vann, kan du slutte å bruke engangsforpakninger av plast og heller gjenbruke plastflaskene du har hjemme. Når du bruker Skosh rengjøringstabletter, bidrar du aktivt til å redusere bruken av engangsforpakninger av plast.

  Tips! Hvis du allerede har en sprayflaske hjemme, er det bare å begynne å bruke Skosh med en gang. Mangler du en sprayflaske, kan du kjøpe et startsett med 2 stk. rengjøringstabletter og Skoshs egen sprayflaske, laget av resirkulert plast. Her kjøper du startsettet: Skosh rengjøringssett ->

  Skosh - studentenes innovasjon!

  Selskapet Skosh ble startet av studentene Max, Tom og Simon etterfulgt av en stor innovasjonskonkurranse på Lunds universitet. Målet med konkurransen var å komme på en idé som bidrar til global reduksjon av plastavfall, og som reduserer bruken av engangsflasker av plast.

  De innså raskt at rengjøringsprodukter til husholdningen er en stor del av problemet. Dels bidrar engangsforpakningene til plastavfall, de tar opp unødvendig stor plass ved transport, og de veier unødvendig mye. Dessuten finnes hovedingrediensen i rengjøringssprayene, vann, allerede i kranen hjemme!

 • Artikkelnr: 13410
  Lagersaldo: 0
  Antall per forpakning: 3 stk. rengjøringstabletter

Vi leter finner
og tester

Kundeanmeldelser

Kundeanmeldelser

Takk for ditt omdømme. Det kommer til å vises snart.

Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


0 Kundeanmeldelser

Kanskje du også liker

Sale 19%
Skosh rengjøringssett Skosh rengjøringssett
På tide å begynne med miljøsmart rengjøring!
kr 165
kr 204
KjøpInfo
Nanokluter 4-pakning Nanokluter 4-pakning
Gjør rent med bare vann
kr 269
KjøpInfo
Universal Pussemiddel Universal Pussemiddel
Få et skinnende rent hjem
Fra kr 220
KjøpInfo
Jan Olof Eriksson Jan Olof Eriksson
Vannrensetabletter Vannrensetabletter
Enkel vannrensing hjemme og på reisen
Fra kr 175
KjøpInfo

Andre kjøpte også:

Vakuumposer til klær, puter og dyner Vakuumposer til klær, puter og dyner
Pakkklumpete tekstilerflatt og lufttett
Fra kr 59
KjøpInfo
Carola Nilstein Carola Nilstein
Pipinette til reisen, absorberende poser, 3-pakning
Ripefri skureklut Ripefri skureklut
Fjerner de vanskeligste flekkene
kr 39
Kjøp
Info
Solcellelampen Little Sun Solcellelampen Little Sun
5 timer i solen gir opptil 50 timer lys
kr 295
Overvåk
Nedbrytbare fryseposer Nedbrytbare fryseposer

Erstatter dine vanlige fryseposer

kr 50
KjøpInfo
Universal Pussemiddel Universal Pussemiddel
Få et skinnende rent hjem
Fra kr 220
KjøpInfo
Lindén International i samarbeid med Split Vision Lindén International i samarbeid med Split Vision
Poseklemme med hellefunksjon Poseklemme med hellefunksjon
Med lokk som kan forsegles
kr 35
KjøpInfo
Oppbevaringspose i silikon Oppbevaringspose i silikon

Miljøsmart alternativ til engangsplastposer

Fra kr 170
KjøpInfo

Du har nylig sett på

Sale 23%
Skosh rengjøringstabletter 3-pakning Skosh rengjøringstabletter 3-pakning
Studentenes innovasjon!
kr 66
kr 86
KjøpInfo
Logg inn
Velg land