Bellman & Symfon - Svenskdesignede hørselhjelpemidler

Det svenske selskapet Bellman & Symfon ble grunnlagt av Peter Jungvid i 1988. I over 30 år har Bellman & Symfons produkter hjulpet hørselsskadde og døve personer med å leve et mer selvstendig og sosialt liv ved hjelp av innovativ teknologi.

Det første produktet, Bellman Ringer, utviklet Peter hjemme i leiligheten sin. Bellman Ringer er en smart telefonforsterker med forskjellige ringesignaler som er lettere å høre hvis du har nedsatt hørsel. I 1990 fikk hørselklinikken ved Sahlgrenska sykehus høre om Bellman Ringer. Produktet ble kort tid etter et hjelpemiddel som i dag brukes av de fleste hørselklinikker i Sverige og i Norden for øvrig.

Suksessen med Bellman Ringer har ført til at Bellman & Symfon fortsatt fokuserer på å gjøre hverdagen enklere for døve og personer med nedsatt hørsel. Samtidig fikk Peter hjelp av den svenske designeren Jan Hampf til å utvikle det distinkte designet som alle Bellman & Symfons produkter har i dag.

Siden den gang har Bellman & Symfon utviklet innovative varslingssystemer til hjemmet, vekkerklokker med sterke lyder og vibrasjoner, TV-forsterkere til høreapparater, hørselvern, formpressede ørepropper og bærbare hørselshjelpemidler som gjør det lettere å høre samtaler i sosiale sammenhenger.

Hovedkontoret ligger i Gøteborg, men fordi Bellman & Symfons hørselshjelpemidler har nådd utenfor Sveriges grenser, har de i dag også regionale kontorer i Europa, Asia og Nord-Amerika.
Vis filter Skjul
Filtrer
Pris
På Lager
Vis
Sorter
Peter Jungvid Peter Jungvid
Vibrerende vekkerklokke Vibrerende vekkerklokke
Vekker deg med sterke vibrasjoner
kr 1205
Kjøp
Info
Peter Jungvid Peter Jungvid
Vekkerklokke for syvsovere Vekkerklokke for syvsovere
Vekker med vibrasjoner og kraftig alarm
Fra kr 1429
KjøpInfo
Peter Jungvid Peter Jungvid
Lydforsterker til TV, samtaler & telefon Lydforsterker til TV, samtaler & telefon

Innovativ forsterker som hjelper deg med å høre bedre

kr 3849
Kjøp
Info
Sale 66%
Peter Jungvid Peter Jungvid
Automatisk nattbelysningssystem Automatisk nattbelysningssystem
Forebygger fallulykker om natten
Fra kr 1649
Fra kr 4795
KjøpInfo
Halsslynge til høreapparatet Halsslynge til høreapparatet

Overfør lyd fra mobiltelefon, TV og datamaskin til høreapparatet

kr 545
Kjøp
Info
Viser 5 av 5 produkter
Logg inn
Velg land