Beurer - 100 år med helse og velvære

I 1919 var første verdenskrig nettopp over, og paret Käthe og Eugen Beurer levde under fattige forhold i byen Ulm sørvest i Tyskland. En dag spurte de seg selv: Hva kan vi gjøre for å forsørge oss og dessuten prøve å gi litt varme til folk i disse mørke og kalde tider?

Paret, framfor alt Käthe Beurer, fikk plutselig en idé, en visjon om elektriske varmeputer. Med varmeputer ville mennesker i framtiden få en komfortabel varmekilde i hjemmet sitt, noe som var et utrolig effektivt alternativ til en seng eller flasker fylt med varmt vann, som på den tiden var en vanlig måte å holde varmen på.

Samme år tok de steget og startet et eget selskap samt begynte å produsere varmeputene, det vil si ved hjelp av de to symaskinene de hadde hjemme. Men varmeputene ble raskt en suksess, og i løpet av kort tid begynte selskapet å vokse, og grunnlaget for Beurers framtid var lagt.

Beurers entreprenørånd og entreprenørskap har vært opprettholdt gjennom generasjoner, og siden 2003 har Maco Bühler, som er fjerde generasjon, tatt hånd om og ivaretatt det familieeide selskapet.

I 2019 feiret Beurer 100 år, og nå, mer enn 100 år senere, har den schwabiske familiebedriften vokset til et globalt selskap med over 1000 ansatte. Det som startet med en varmepute, har ført til at Beurer i dag har over 500 produkter i sortimentet sitt.

Varmeputen er naturligvis fortsatt der, og enda flere varmeprodukter har blitt utviklet i årenes løp. Dessuten har Beurer utvidet sortimentet sitt med mange førsteklasses produktkategorier. Skjønnhet og velvære, aktivitetsprodukter og medisinske produkter er noen av produktkategoriene som har kommet til. Alt i tråd med Käthe og Eugen Beurers opprinnelige idé for over 100 år siden – å hjelpe folk til bedre helse og velvære.
Vis filter Skjul
Filtrer
Pris
På Lager
Vis
Sorter
Varmebelte Varmebelte
Bærbart belte med behagelig varme
kr 1085
Kjøp
Info
Varmepenn mot insektbitt Varmepenn mot insektbitt
Kan lindre kløe og hevelser ved insektbitt
kr 385
Kjøp
Info
Elektrisk lusekam Elektrisk lusekam
Fjerner effektivt hodelus uten lusemiddel
kr 329
Kjøp
Info
Bagasjevekt, dynamodrevet Bagasjevekt, dynamodrevet
Dynamodrevet bagasjevekt, veier med høy presisjon
kr 329
Kjøp
Info
Viser 4 av 4 produkter
Logg inn
Velg land