Innovatør: Anna Hägertstedt
Anna Hägerstedt

Gelébringebærform i silikon

Lag ditt eget smågodt
Lagre
Du må være innlogget for å kunne lagre favoritter.
kr 305
 
Legg i handlekurven
  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Om innovatøren
  • Spørsmål og svar
    • Raskt og enkelt
    • Uten søl
    • Til all slags smågodt


    Nå kan du lage godteriklassikere som gelébringebær eller finne opp fremtidens store klassikere helt selv! Med disse konfektformene kan du raskt og enkelt skape konfektbiter av gelé, sjokolade, karamell eller noe annet godt.

    Formene er utviklet sammen med profesjonelle konditorer og er laget av næringsmiddelgodkjent silikon. Formene tålerbåde ovnsvarme og frysetemperaturer fra-50°C til +230°C, og de kanvaskes i maskin.

    Tips: Gelébringebærene skal tørke i 1?2 døgn, så sett dem gjerne på en rist for å holde dem så luftige som mulig. Vi har en grillkurv som passer perfekt til dette.

    Oppskrift på gelébringebær!
    Kommer fra Frida Skattbergs matblogg, Fridas bakblogg

    Gelébringebær, 70 stk.:
    150 g jordbær, fryste - hvis du vil ha bringebærsmak, bruker du 180 g bringebær.
    10 gelatinblader
    1,5 dl strøsukker
    0,5 dl sirup, hvit
    1,5 dl vann
    0,5 ts sitronsyre

    Garnityr:
    Strøsukker
    Sitronsyre - hvis du vil ha dem litt syrlige.

    Fremgangsmåte:
    Begynn med å olje inn silikonformene.
    Tin deretter jordbærenei mikrobølgeovnen.
    Miks jordbærene til en jevn masse i en blender og sil bort de små frøene med en fin sil.
    Legg gelatinbladene i kaldt vann og sett til siden.
    Kok opp strøsukker, sirup og vann i en gryte på høy varme.
    La fosskoke i 5-6 minutter og rør inn jordbærblandingen.
    Klem vannet ut av gelatinbladene og rør dem inn i den varme jordbærblandingen.
    Tilsett sitronsyre til slutt og rør om.
    Fordel røren jevnt i formene.
    La bitene tørke på et svalt sted i 1 døgn.
    -
    Hell strøsukker (og evt. sitronsyre) på et fat.
    Rull bitene i sukkerblandingen og legg dem på en rist.
    La dem tørke i 1-2 døgn.

    Oppbevares tørt!

  • Artikkelnr: 12368-GH
    Lagersaldo: 4
    Annet: Tåler temperaturer mellom -50 °C og 230 °C
    Bredde: 17 cm
    Lengde: 26 cm
    Materiale: 100 % næringsmiddelklassifisert silikon
    Volum: gir 60 biter á 3 ml

Vi leter finner
og tester

Kundeanmeldelser

Kundeanmeldelser

Takk for ditt omdømme. Det kommer til å vises snart.

Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


0 Kundeanmeldelser

Kanskje du også liker

Anna Hägerstedt Anna Hägerstedt
Karamellbrett i silikon Karamellbrett i silikon
Lag karamell raskt og enkelt
kr 305
KjøpInfo
Porsjonstrakt Porsjonstrakt
Doserer perfekt uten søl
kr 130
Kjøp
Info
Anna Hägerstedt Anna Hägerstedt
Trippelnøttform i silikon Trippelnøttform i silikon
Enkelt å lage egne praliner
kr 305
Overvåk
Anna Hägertstedt Anna Hägertstedt
Pralinform hjerte Pralinform hjerte
Form i silikon for hjerteformede praliner
kr 305
Kjøp
Info
Anna Hägerstedt Anna Hägerstedt
Bakeform, skinner av silikon Bakeform, skinner av silikon
Fleksibel form till fudge, sjokolade, karameller og mye mer
Fra kr 319
KjøpInfo
Kakestempel Kakestempel
By på fine og personlige kaker
kr 175
Kjøp
Info
Dressingflaske Dressingflaske
Praktisk flaske for olje, dressing & sauser
Fra kr 89
KjøpInfo

Andre kjøpte også:

Anna Hägerstedt Anna Hägerstedt
Småkakeform av silikon Småkakeform av silikon

Stek skjellformede småkaker

kr 305
Overvåk
Bakerist 3 nivåer Bakerist 3 nivåer
Avkjølingsrist som gir sprø kaker
kr 575
Kjøp
Info
Bakeunderlag Bakeunderlag
Praktisk bakeduk med non-stick-overflate
kr 249
Kjøp
Info
Sjokoladesmelter Sjokoladesmelter
Lett å varme & smelte over et vannbad
kr 285
Kjøp
Info
Epleskreller Epleskreller
Hjelper til med eplehøstingen
kr 209
KjøpInfo
Anna Hägertstedt Anna Hägertstedt
Pralinform hjerte Pralinform hjerte
Form i silikon for hjerteformede praliner
kr 305
Kjøp
Info
Anna Hägerstedt Anna Hägerstedt
Trippelnøttform i silikon Trippelnøttform i silikon
Enkelt å lage egne praliner
kr 305
Overvåk
Silikonpensel med reservoar Silikonpensel med reservoar
Myk bakepensel med reservoar
kr 209
KjøpInfo
Visplokk Visplokk
Sprutbeskyttelse til bollen
kr 105
Kjøp
Info
Kjøkkenvekt med desilitermål Kjøkkenvekt med desilitermål
Digital vekt som både måler vekten og volum
kr 285
Kjøp
Info

Du har nylig sett på

Anna Hägertstedt Anna Hägertstedt
Gelébringebærform i silikon Gelébringebærform i silikon
Lag ditt eget smågodt
kr 305
Kjøp
Info
Logg inn
Velg land