Light My Fire - Svenskproduserte produkter for utendørs bruk

Det svenske selskapet Light My Fire ble grunnlagt i 1995 av Michael Odqvist. Alt startet med at Michael oppdaget MayaSticks, en harpiksrik trebit som utvinnes fra spesielle furustubber i Guatemala. MayaSticks har i uminnelige tider blitt brukt av lokalbefolkningen for å lage ild raskt, uansett værforhold.

Michaels fascinasjon for MayaSticks gjorde at han reiste til Guatemala og startet storskala Fair-Trade-produksjon sammen med lokalbefolkningen. På den måten hjalp han 400 av etterkommerne etter mayaindianerne med å tjene penger slik at de kunne sende barna sine på skolen. Etter et år i Guatemala kom Michael tilbake til Sverige, og med seg tok han MayaSticks.

I 1996 fant Michael den perfekte puslespillbiten som supplerte den harpiksrike trebiten. En lighter av magnesium, utviklet og brukt av det svenske militæret. Bitene falt på plass, og kombinasjonen ga en enestående måte å tenne ild på, uansett vær og i alle høyder.

Nå som det første produktet var på plass, fikk Michael hjelp av merkevarespesialisten Claes Andréasson, copywriteren Steve Strid og datteren sin Calill Odkvist, som ble selskapets administrerende direktør. Sammen gjorde de Light My Fire til et merkekonsept med førsteklasses utendørsprodukter i alle farger.

I 2004 flyttet Light My Fire hele produksjonen til et ledig fabrikklokale i Västervik i Sverige. Det første produktet fra den nye fabrikken var MealKit, designet av Joachim Nordvall. Et komplett lunsjsett med alt du trenger for å spise utendørs. Det var først og fremst det smart multibestikket, Spork, som i løpet av kort tid ble ekstremt populært og bredt omtalt over hele verden.

Siden MealKit og Sport ble introdusert på markedet i 2005, har Light My Fire solgt over 21 millioner Spork. Det har gjort at Light My Fire har kunnet utvikle flere produkter, i bedre, miljøsmarte materialer og at produktene deres i dag selges i over 50 land.
Vis filter Skjul
Filtrer
Pris
På Lager
Vis
Sorter
Light My Fire Light My Fire
Måltidssett 8 deler Måltidssett 8 deler
Måltidssett for piknik, utflukt og matlagning utendørs
kr 415
KjøpInfo
Light My Fire Light My Fire
Tennstål Swedish FireSteel Tennstål Swedish FireSteel
Tennstålet du kan stole på i vått og tørt
kr 245
KjøpInfo
Joachim Nordwall Joachim Nordwall
Multibestikk Spork Multibestikk Spork
Skje, kniv og gaffel i ett
Fra kr 45
KjøpInfo
Light My Fire Light My Fire
Grillrist Grillrist

Grill over åpen ild

kr 309
Kjøp
Info
Light My Fire Light My Fire
Grillgaffel til pinnen, 2-pakning Grillgaffel til pinnen, 2-pakning

Den perfekte grillgaffelen til bålet

kr 139
KjøpInfo
New New
Light My Fire Light My Fire
Krydderholder Light my fire Krydderholder Light my fire
Krydderbeholdere for alle utendørsaktiviteter
kr 120
KjøpInfo
Michael Odqvist Michael Odqvist
Opptenningsved Opptenningsved
Gjør det lettere å tenne bål når det regner
kr 45
Kjøp
Info
Joachim Nordwall Joachim Nordwall
Multibestikk Spork, Titanium Multibestikk Spork, Titanium

Det optimale campingbestikket

kr 259
Kjøp
Info
Viser 8 av 8 produkter
Logg inn
Velg land