Prisbelønte problemløsninger fra finske Magisso

Det finske selskapet Magisso er et prisbelønt designhus, som ble grunnlagt i september 2008 av Juhani Sirén og Anssi Hurme. Til tross for at de ikke hadde noen tidligere erfaring med design, hadde de en tydelig visjon og en vilje til å skape et internasjonalt designselskap.

Det de derimot hadde, var erfaring med og talent for å finne løsninger på problemer, i tillegg til en brennende lidenskap for å gjøre hverdagslivet enklere. En tilbakevendende diskusjon var blant annet: «Hvor skal vi gjøre av oppvaskkluten?».

I 2009 lanserte Magisso sitt første produkt, den innovative, magnetiske oppvaskklutholderen. Anssi og Juhani la merke til at de var på sporet av noe stort, da deres vakre design og problemløsende produkt raskt ble til en bestselger.

Sammen med designeren Maria Kivijärvi lanserte Magisso sin banebrytende kakespade i 2011. Den praktiske og vakre kakespaden ble også raskt til en suksess. Introduksjonsvideoen har i dag over 50 millioner visninger, og kakespaden er en av de vanligste bryllupsgavene i Finland.

Juhani og Anssis idé har tatt Magisso fra Juhanis leilighet og belønnet dem med 29 designpriser. Juhani og Anssi drives fortsatt i dag av den samme lidenskapen for å utvikle vakre og funksjonelle designprodukter, og har mange nye produkter på vei. Blant annet under deres nye merke HAPPY SiNKS.

Vis filter Skjul
Filtrer
Pris
På Lager
Vis
Sorter
Holder til oppvaskklut Happy Sinks Holder til oppvaskklut Happy Sinks
Monteres med magneter
Fra kr 385
KjøpInfo
Oppvasksvampholder Happy Sinks Oppvasksvampholder Happy Sinks
Smart magnetisk holder til oppvasksvampen
Fra kr 385
KjøpInfo
Tetrakjøler i keramikk Magisso Tetrakjøler i keramikk Magisso
Hjelper tetraforpakningen med å holde på kulden
kr 605
Kjøp
Info
Tørkematte for oppvask Happy Sinks Tørkematte for oppvask Happy Sinks
Rull sammen tørkematten og oppbevar den i kjøkkenskuffen
kr 439
Overvåk
Viser 4 av 4 produkter
Logg inn
Velg land