Matador - Smarte utendørsprodukter av høy kvalitet

Det amerikanske selskapet Matador designer og utvikler utendørsprodukter av høy kvalitet, med høy ytelse uansett forhold. Matadors produkter er lette, enkle å bruke og tar liten plass i oppakningen. Med Matadors produkter kan du pakke lett og samtidig oppleve mer når du reiser, camper, backpacker og vandrer.

Matador har et stort ekspertteam innenfor design, materiale, teknologi og konstruksjon. Produktene har nøye utvalgte materialer og funksjoner, funksjoner som ikke er nødvendige å velge bort, noe som gjør at produktene yter optimalt på det området de er designet for. Alle Matadors produkter designes og utvikles ved hovedkontoret i Boulder i Colorado. Med tilgang til naturen rett utenfor huset har de også mulighet til å teste produktene i utendørsmiljøer.

Matador streber kontinuerlig etter å forbedre produktene sine når det kommer til både funksjon og bærekraft. De er ikke redde for å prøve nye og innovative materialer, så lenge de er bedre og mer bærekraftige.

Bærekraft er nemlig en viktig del av Matadors merkevarekultur. Siden februar 2018 har alle Matadors produkter vært 100 % veganske og fri for dyreprodukter. Siden 2020 har Matadors hovedkontor vært drevet med kun fornybar vindkraft og sertifisert grønn elektrisitet. Flere ganger i året hjelper også Matadors ansatte lokale byinitiativer med å rydde søppel i gater og elver.

Matador miljøkompenserer sine leveranser, og de velger bare leverandører som har ECO-vennlige og etiske verdier. Produksjonspartnerne deres må følge Matadors retningslinjer for bærekraft, og de må sikre at ingen miljøskadelige substanser brukes i produksjonen. Det sikrer at Matadors produkter er bærekraftige fra råmateriale til ferdig produkt.
Vis filter Skjul
Filtrer
Pris
På Lager
Vis
Sorter
Piknikpledd i lommeformat Piknikpledd i lommeformat
Superlett, slitesterkt og vanntett
kr 549
KjøpInfo
Vanntett aluminiumsboks Vanntett aluminiumsboks
Holder garantert små ting tørre
Fra kr 205
KjøpInfo
Reisehåndkle Matador Reisehåndkle Matador
Superlett håndkle å ta med på reisen
Fra kr 329
KjøpInfo
Piknikteppe i et lite lommeformat Piknikteppe i et lite lommeformat
Alltid lett å ha med seg
kr 375
Kjøp
Info
Vanntett pose, Droplet Vanntett pose, Droplet
Minipose til fuktig badetøy eller verdisaker
kr 275
KjøpInfo
Viser 5 av 5 produkter
Logg inn
Velg land