- Lett å smelte smør & sjokolade
- Kontrollert oppvarming
- Rustfritt stål, kan vaskes i oppvaskmaskin
Med en sjokoladesmelter kan du lett smelte sjokolade og smør over et vannbad. Den lille skålen rommer ca. 5 dl og kan også brukes til forsiktig å varme små mengder melk og andre væsker som ellers lett koker over.
Sjokoladesmelteren er et meget praktisk verktøy til både baking og matlaging. Mange oppskrifter inneholder smeltet smør, sjokolade og andre ingredienser som skal holde en viss temperatur. Med skålen over et vannbad har du full kontroll på temperaturen, og det finnes ingen risiko for at det brenner seg fast.
Legg sjokoladesmelteren over en kasserolle med kokende vann, og legg i små biter av det du vil smelte eller varme. Den hete vanndampen fra vannbadet kommer langsomt til å varme og smelte innholdet i skålen. Rør om litt nå og da til innholdet har smeltet. Helletutene på begge sidene gjør det deretter enkelt å helle ut varmt og smeltet innhold over bakverk, is & fruktskåler.
Skålen og håndtaket er laget av rustfritt stål og kan vaskes i oppvaskmaskin etter bruk.