Elektronikk av høy kvalitet fra britiske Veho

Britiske Veho er et prisbelønt selskap med over 100 registrerte patenter og varemerker for forbrukerelektronikk. Veho ble grunnlagt i 2005 i Southhampton i England, og det er fremdeles i deres hovedkontor at all design og produktutvikling finner sted.

Veho utvikler forbrukerelektronikk i mange forskjellige produktkategorier, og vi har valgt ut noen ekstra smarte produkter fra deres store utvalg. Den smarte lysbilde- og negativskanneren som kan digitalisere gamle bilder, det praktiske USB-mikroskopet som kan forstørre, ta bilder og ta opp videoer på datamaskinen, og den smarte mobilholderen til bilen som åpner og lukker armene sine automatisk når telefonen plasseres i holderen.

Vehos produkter selges i tusenvis av butikker rundt om i verden i over 100 land. Mellom 2014-2016 kunne du også se Veho på fotballaget Southhampton FCs fotballtrøyer, da Veho var hovedsponsor til det engelske Premier League-laget.

Veho har kontorer i Storbritannia, USA, Danmark og Hong Kong, og har fem varehus rundt om i verden. De har også partnerskap innen produksjon og teknologi med blant annet Apple og Google. Med over en halv million følgere på Facebook, er Veho et av de raskest voksende merkene innen forbrukerelektronikk i verden.

Vis filter Skjul
Filtrer
Pris
På Lager
Vis
Sorter
USB-mikroskop USB-mikroskop
Studer alt på detaljnivå og lagre bilder og videoer
kr 879
Kjøp
Info
Viser 1 av 1 produkter
Logg inn
Velg land