9 tips for en vellykket brunsj!


Brunch med Osteboks

Slapp helt av og unn deg selv en god brunsj i pausen. Avokadosmørbrød, amerikanske pannekaker, bacon, egg eller en frisk fruktsalat gir dagen et boost. Vi har flere smarte tips til en vellykket brunsj som kan nytes hjemme eller på hytta. Inviter nære og kjære og imponer med kjøkkenferdighetene dine ... eller kjøkkenutstyr fra SmartaSaker.

Muffinsformer av silikon
1. Bak muffins til brunsjen! Sett frem brettet med nybakte muffins og dekk bordet til gjestene og familiemedlemmene dine. Muffinsformene våre tåler oppvaskmaskinen og gjør seg utmerket til brunsjen. Bruk dem igjen og ta dem frem til middagsbuffeten. Lag en god ostekake til dessert eller bruk den som paiform.

Her kan du lese mer om våre muffinsformer i silikon>>

Osteboks
2. Ost på brødskiven er fortsatt et klart pålegg å servere til brunsjen! Nå mener vi ikke en kjedelig brødskive med ost, men med litt ekstra luksus. Kjøp brød fra ditt nærmeste bakeri, legg på favorittosten din, en agurkskive eller tomat og topp med urtene fra hagen din. Litt basilikum, spirer eller persille er veldig godt å ha på brødskiven! Osteboksen er ikke bare smart å oppbevare osten i. Nei, den er også perfekt å servere kveldens oste- og charcuteriebrett på.


Her kan du lese mer om osteboksen vår >>

Oppbevaringsboks for knekkebrød
3. Knekkebrød er kanskje ikke det første du forbinder med en brunsj. Men et hardt knekkebrød kan være veldig godt. Smør på litt god kremost, grillet laks, avokado og topp med litt rødløk. Nam! Oppbevaringsboksen for knekkebrød passer like godt på hytta som på kjøkkenbenken hjemme. Den samler opp alle smulene og beskytter knekkebrødet mot ubudne gjester.

Her kan du lese mer om oppbevaringsboksen for knekkebrød >>

Eggposjeringsposer 20-pakning
4. Leter du etter inspirasjon til brunsjen? Vi syns egg er en sterk kandidat til brunsjen! Våre eggposjeringsposer gir deg posjerte egg på bare noen få minutter. Det smarte er at du ikke trenger hverken eddik eller vann. Du får perfekte egg som du kan legge på brødskiven din.

Her kan du lese mer om våre eggposjeringsposer >>

Rivjernskje5. En oppkvikkende ingefærshot booster dagen og er både nyttig og smakfull. For å lage ingefærshots trenger du revet ingefær. Du river den best med vår smarte rivjernskje. Den fanger opp alt i skjeen, og det gjør det enklere å helle i juicen, smoothien eller morgenteen.

Her kan du lese mer om rivjernskjeen >>


Ergonomisk brødkniv
6. Gå til nærmeste bakeri eller lag ditt eget surdeigsbrød! Med til og med hjemmelaget brød kan være vanskelig å skjære skiver. Uansett hvor forsiktig man er, er det vanskelig å få de perfekte skivene. Med vår smarte ergonomiske brødkniv får du fine brødskiver som du kan legge i brødkurven. 

Her kan du lese mer om den ergonomiske brødkniven >>

Brødpose
7. Er det brød til overs fra brunsjen? Det er alltid skuffende hvis brødet rekker å bli hardt til neste gang du er sulten. Man skal jo heller ikke kaste det! Så hva er den beste måten å oppbevare brødet på? Forleng holdbarheten og legg brødet i vår smarte brødpose. Nyt gårsdagens brød til neste brunsj, lunsj eller middagsselskap.

Her kan du lese mer om brødposen >>

Matlokk til avokado
8. En brunsj trenger ikke være komplisert. Legg en halv avokado på smørbrødet og dryss litt urtesalt og chiliflak over. Men hva gjør du med den andre avokadohalvdelen? Legg den i avokadolokket vårt og oppbevar det i kjøleskapet. Perfekt å ta frem til kveldens salat.

Her kan du lese mer om våre matlokk til avokado>>

Sirupskanne
9. Lag amerikanske pannekaker. Og hva passer til det? Sirup! Hell sirupen over de nystekte pannekakene og strø på noen friske bær. Med vår dryppfrie sirupskanne sørger du for at det ikke blir sølete på bordet. En perfekt ting til pannekakefrokosten!


Her kan du lese mer om sirupskannen >>


Nevnte produkter

Se flere innlegg

Logg inn
Velg land