- Enkelt å lykkes
- Perfekte egg på 4–6 minutter
- 20 stk. Engangsposer
Med eggposjeringsposene blir det enkelt å posjere egg uten verken eddik, bobler i vannet eller forkunnskaper! Ved å tilberede egget i en posjeringspose får du perfekte egg på bare få minutter.
De eggformede eggposjeringsposene er laget av et finmasket næringsmiddelgodkjent papir. Når du koker et knekt egg i posen, flyter ikke eggehviten av gårde, men forblir i posen og legger seg i stedet rundt eggeplommen til et perfekt posjert egg. Du trenger verken å lage bobler i vannet eller tilsette eddik, kun kokvarmt vann i en stor kasserolle trengs.
Fyll en stor kasserolle 3/4 full av vann. Kok opp vannet og sett ned varmen slik at vannet ikke bobler i kasserollen. Knegg egget i posjeringsposen (enklest å bruke et drikkeglass for å stabilisere posjeringsposen underveis), og senk posen med egget forsiktig ned i kasserollen. Etter 4–6 minutter har hviten stivnet, og du har fått et perfekt posjert egg!
Ta posen opp med en tang eller en hullsleiv, og legg den på litt matpapir slik at vannet får renne av. Vinkle posen forsiktig for å få egget ut ved å ta tak i sømmen i bunnen, og et perfekt posjert egg kommer til å skli lett ut av papirlommen.
Forpakningen inneholder 20 engangsposer.
Eggposjeringsposene sorteres som organisk avfall.