- Posjer to egg samtidig
- Smart designet eggposjerer
- Perfekt på brødskiven eller i en salat
Gjør lørdagsbrunsjen litt mer luksus med posjerte egg! Med disse to smarte eggposjererne er det enkelt å posjere to egg samtidig. Kok opp vann, plasser eggposjereren i kasserollen og knus egget. Etter ca. 5 minutter har du et perfekt posjert egg til å toppe brødskiven med.
Det finnes mange triks for å posjere egg. Likevel er det ikke så ofte at eggene blir som du hadde forestilt deg. Med eggposjereren trenger du ikke bruke noen spesielle triks, du kan bare koke opp vannet, senke temperaturen slik at det ikke koker lenger, og deretter klekke egget i eggposjereren.
Eggposjereren plasseres i bunnen av kasserollen og de smarte vannmarkeringene viser hvor mye vann du skal koke opp. Når vannet koker, senker du temperaturen og klekker et egg i eggposjereren. Den praktiske trakten hjelper egget ned i vannet og forhindrer plommen fra å sprekke.
Det smarte designet holder også eggene sammen på en bedre måte enn om du legger dem fritt i vannet. På denne måten får du mer egg på tallerkenen og det blir enklere å vaske kasserollen når det ikke er like mye eggehvite som flyter ut i vannet.
Dersom du bruker en bredere kasserolle kan du plassere de to eggposjererne ved siden av hverandre og posjere to egg samtidig!
Slik posjerer du egg:
1) Kok opp vann
2) Senk temperaturen, slik at det ikke fosskoker
3) Klekk egget i eggposjereren
4) La det småkoke i ca. 5 minutter, det er nok at vannet er ca. 85-90 grader
5) Ta opp det posjerte egget med en skje eller en sleiv med hull, og legg det på brødskiven eller salaten!
Eggposjereren er laget av fødevaregodkjent silikon og kan vaskes i oppvaskmaskinen. Det smarte designet gjør at du enkelt kan brette de sammen, slik at du får plass i kjøkkenskuffen.
Spesifikasjoner
Mål: Høyde: 8,9 cm. Diameter: 6,7 cm
Vekt: ca. 125 gram
Materiale: Fødevaregodkjent silikon