Anna Ekholm


Jeg elsker å løpe! Men jeg er ikke glad i lommer som buler ut, nøkler som klirrer og en ledning til øretelefonene som henger og slenger slik at tommelen setter seg fast og øretelefonene faller ut. Jeg liker å ha med meg telefonen på løpeturen for å høre på musikk og registrere treningen, men også for å kunne tilkalle hjelp hvis uhellet skulle være ute. Telefonholderen på armen har aldri villet fungere for meg, så plasseringen av telefonen under fysisk aktivitet ble rett og slett et problem som måtte løses.

IQ-bältet


Under en løpetur i august 2011 begynte ideen om IQ-beltet å ta form. Telefonen ble plassert trygt og komfortabelt i et belte på magen der den kan styres direkte gjennom et plastvindu. To flate lommer for nøkler og kredittkort/penger. Den avtakbare skulderstroppen holder ikke bare hodetelefonledningen på plass, men er også et morsommere alternativ til refleksvesten. Alle materialer er fuktbestandige og av høy kvalitet. Reflekser fra 3M Du merker det ikke, men du blir lagt merke til!

IQ-bältet

Etter hvert innså jeg at IQ-beltet ble verdsatt i en rekke aktiviteter som ridning, power walking, sykling og styrketrening.
Men også til hagearbeid, håndarbeid og andre anledninger der du ønsker å ha begge hendene fri.

Hos SmartaSaker er det mange ting som både morer og inspirerer en innovatør.
Små, enkle løsninger på hverdagsproblemer tiltaler meg.
For eksempel søppelsekkholder og lyshjelmen. T
restolen Rasmus er også et morsomt produkt.


Nevnte produkter

Se flere innlegg

Christian Jonasson
Christian Jonasson
Nicoline Kinch
Nicoline Kinch
Olov Mattsson
Olov Mattsson
Elin & Magnus Holmgren
Elin & Magnus Holmgren
Jouni & Raimo Kautto
Jouni & Raimo Kautto
Jennie Josefsson
Jennie Josefsson
Logg inn
Velg land