Billy Jacquet


Nød er oppfinnelsens mor, eller rettere sagt, behov er oppfinnelsens mor! Storkløyver (som lager opptenningsved til bålet) er nettopp et slikt produkt. Det oppsto da kona mi ikke fikk fyr på bålet fordi vi ikke hadde nok opptenningsved, men det var ikke lett å få fyr på bålet i den iskalde vinteren. Så etter litt betenkningstid ble Buckle født. Den gjorde det mulig å strekke strikkepinner innendørs på en enkel og morsom måte som heller ikke krever mye kraft.

Storkløyver

Når jeg strammet, fikk jeg ofte brede strikkepinner som jeg syntes var for fine til å bare brenne. Etter litt toving og polering var Spagetti-målet født!

Spagetti passer godt til vin, men siden tappekranen på bag-in-box-vin ofte er dårlig plassert og vanskelig å tappe fra, løste jeg dette med et lite brett som passer over kranen. Problemet ble løst, og produktet heter Tap Holder for Bag-in-box, en enkel, men funksjonell liten dings.

Alle disse produktene produseres av oss på Ekerö,Designbeskyttelse og forfatter - Billy Jacquet


Produktene jeg synes flere burde sjekke ut og lese mer om på SmartaSakers nettsted, er blant annet
Wheelfix som hjelper deg med å feste dekket og finne boltehullene når du skifter dekk.
Fogformaren – Et ekstremt enkelt produkt som løser problemet med å danne en pen fuge av ulike fugemasser.
Spegelzoom. Virkelig perfekt for alle som bruker briller! Jeg kan ikke annet enn å bli imponert over forstørrelsesglasset du fester på speilet når du legger øyesminke.

Nevnte produkter

Se flere innlegg

Johan Pihl
Johan Pihl
Christian Jonasson
Christian Jonasson
Nicoline Kinch
Nicoline Kinch
Olov Mattsson
Olov Mattsson
Elin & Magnus Holmgren
Elin & Magnus Holmgren
Jouni & Raimo Kautto
Jouni & Raimo Kautto
Logg inn
Velg land