Carola Nilstein


Innovatør: Carola Nilstein

Innovasjon: PippinetteDa jeg trengte en potte i båten og i sommerhuset, fantes det bare potter for barn. De måtte stå på gulvet og var slett ikke komfortable for en middelaldrende dame. Det var slik ideen til Pipinette oppsto. En potte som er utformet slik at en kvinne kan bruke den komfortabelt stående, og som er like komfortabel for menn og barn. I vakre farger og med et lokk som beskytter mot innsyn og lukt. Den kan stilles ut og trenger ikke å gjemmes under sengen.


Pipinette er en livredder i mange ulike sammenhenger, for eksempel i båten, på hytta og i hjemmet. På reise eller når du er nattgjest og ikke vil forstyrre. I telt og campingvogn, for eldre menn og kvinner som står opp om natten. For barn som har sluttet å bruke bleie og hvor en Pipinette har sin plass i kurven under vognen. For deg som har smerter i rygg, hofter og knær og har vanskeligheter med å sette deg ned og reise deg fra et toalettsete.

Sammen med en av Sveriges beste industridesignere Olle Gyllang og Bobe Plastindustrier i Dalarna ble Pipinette en realitet. Vi er stolte av at den produseres i Sverige. I Vansbro - like svensk som dalahesten.

pipinette

Pipetten er laget av plast, men er ikke en engangsartikkel. Du kan bruke den i mange år. Bruk samme middel som til toalettsetet, bland med vann, la stå over natten og børst av belegget, så blir den så god som ny.

Pipinette har mottatt mange priser for sin design, blant annet Svensk Form Sverige Red dot design, Tyskland Good design, Japan Chicago Atheneum's award, USA m.m. Pipinette får takkebrev og e-poster fra barnehager, kvinnelige landpostbud, prostata-menn, fotturer i Tibet, turer til India, safari i Kenya, seilturer rundt Gotland, sykehussenger, nyopererte hofter og til og med fra flåttplagede kvinner i soppskogen.

Jeg er takknemlig og glad for at denne ideen har vært til stor nytte og glede for mange.

Nevnte produkter

Se flere innlegg

Jörgen & Majvor Johansson
Jörgen & Majvor Johansson
Klara Alwert Lövberg
Klara Alwert Lövberg
Johan Pihl
Johan Pihl
Christian Jonasson
Christian Jonasson
Nicoline Kinch
Nicoline Kinch
Olov Mattsson
Olov Mattsson
Logg inn
Velg land