Christina Nordin Cumtell

Innovatør: Christina Nordin Cumtell

Innovasjoner: Kjøleveske for pappvin, Travelbag, Ölflaksväska


Det var en fin sommerdag, jeg var ute og syklet på Hven og hadde med meg en boks hvitvin. Vinen ble selvfølgelig varm med en gang, og ideen var født: Finnes det egentlig ingen kjøleboks for boksvin? Jeg begynte å klippe og lime, og resultatet ble den første kjøleren for bag-in-box-vin.

Christina er utdannet sommelier og utviklet i 2004 en ny kjøler for bag-in-box-vin, et produkt som ble utgangspunktet for selskapet BOXinBAG, som spesialiserer seg på vintilbehør.

- Heldigvis har vi registrert produktet vårt som design, og lynet fra Hven har blitt en bestselger!

Kjøleveske for pappvin

- Samtidig lanserte vi en transportveske for vinglass, en veske der du kan bære med deg glassene dine til vinsmakingen uten å bekymre deg for at de skal gå i stykker. Ideen ble født da alle gjestene går inn på kjøkkenet etter vinsmakingen, vasker glassene sine og deretter pakker dem i ulike typer servietter, håndklær og til slutt i en kurv eller lignende. Nå legger de dem bare i posen og tar med seg glassene hjem.

Den samme ideen ligger bak flaskebæreposen. I posen, som er både stilig og robust, kan du plassere opptil 6 flasker og enkelt bære dem med deg hjem - eller hvorfor ikke gi en velfylt pose til en festdeltager?


transportväska för flaskor

- Jeg har også designet en transportbeskyttelse for vinflasken - en reiseveske. Når jeg besøker vingårder, ønsker jeg å kunne ta med meg en flaske hjem uten at den går i stykker i kofferten. Det er imidlertid ikke alltid man kjøper med seg en flaske, så jeg ville ikke at transportbeskyttelsen skulle ta opp unødvendig plass i vesken. Løsningen ble et oppblåsbart deksel som holder flasken intakt og trygg hele veien hjem.

Travelbag+ölflaksmontage

- Et tilbakevendende problem med å bære en ølflaske er at den er tung og uhåndterlig å bære og at håndtaket på flasken lett går i stykker. Ideen om en fleksibel ølflaskepose ble født da jeg slepte tung last hjem fra en av fergene i Helsingborg, og nå har jeg alltid med meg en ølflaskepose som med fordel bæres på ryggen og kan brukes til det meste.


Andre innovasjoner
jeg liker hos Smartasaker:

Nøtknekkeren Drosselmeyer  – Åpner nøtter selv for de med svake hender.

Frozzy pack – Praktisk og genial matboks med fryselampe i lokket

Stirr – røre i gryten og gir deg frie hender på kjøkkenet.


Nøtteknekkeren DrosselmeyerMatboks med kjølelokk Stirr, automatisk visp

 


Nevnte produkter

Se flere innlegg

Christian Jonasson
Christian Jonasson
Nicoline Kinch
Nicoline Kinch
Olov Mattsson
Olov Mattsson
Elin & Magnus Holmgren
Elin & Magnus Holmgren
Jouni & Raimo Kautto
Jouni & Raimo Kautto
Jennie Josefsson
Jennie Josefsson
Logg inn
Velg land