Jessica Brown & Stina GrällsInnovatører: Jessica Brown & Stina Grälls
Innovasjon: Pinnoc - Vindskjerm for mobile hodesett
Om Pinocc

En vindfull morgen i 2013 ble Stina Grälls lei av de stadige klagene på vind og støy mens hun snakket i hodetelefonen, og plutselig var ideen om en vindskjerm til hodetelefonen født.

"Det begynte med at jeg strikket en sokk for å se om det fungerte", sier Stina, "og jeg la merke til at det ble en umiddelbar forskjell, men at det fortsatt blåste inn. Stina delte ideen med Jessica Brown, som jobber som lydtekniker, og kreativiteten begynte å strømme. Vi snudde og vendte, tenkte og testet i det uendelige til vi endelig kom frem til hvordan Pinoccen skulle se ut. Vi visste tidlig at Pinoccen ikke bare skulle løse et problem, men også være et stilig mobiltilbehør! Jessica har brukt mye tid på utformingen av produktet, og vindskjermen er nå tilgjengelig i mange flotte og stilige farger.
 
Med en Pinocc på hodesettet til mobiltelefonen høres samtalen tydelig. Den reduserer den irriterende lyden fra vinden og eliminerer også friksjonsstøyen som kan oppstå når mikrofonen ligger mot klærne. Vindbeskyttern vikles rundt mikrofonen og festes med borrelås på det selvklebende stoffet. Vindbeskyttern er svært enkel å ta av og på, og den er dessuten vann- og fuktbestandig.


Vindbeskytter for mobilheadset


Noen personlige favoritter favoriter

"Jeg reiser mye i jobben", sier Jessica, "og da jeg pakket kofferten i fjor sommer, innså jeg som vanlig at det hadde vært fint å kunne ta med meg parfymen uten å måtte sjekke bagasjen. Jeg begynte å tenke på en påfyllingsflaske og søkte rundt på nettet for å se om noen hadde funnet på noe smart - og det hadde noen! Jeg endte opp på smartasaker.se og Travalo parfymerefill. Jeg elsker den! Den får til og med plass i sminkevesken min og holder i nesten en uke.
Parfymeflasken Travalo

En annan favorit hos smartasaker är Lost&found dammsugargaller. Som småbarnsförälder åker dammsugaren fram väldigt regelbundet och det är alltid någon viktig del till något legobygge som slinker med i städningen. Men nu kan man rädda dom små rackarna innan det är försent vilket spar både pengar och tårar.

Støvsuger


Nevnte produkter

Se flere innlegg

Jörgen & Majvor Johansson
Jörgen & Majvor Johansson
Klara Alwert Lövberg
Klara Alwert Lövberg
Johan Pihl
Johan Pihl
Christian Jonasson
Christian Jonasson
Nicoline Kinch
Nicoline Kinch
Olov Mattsson
Olov Mattsson
Logg inn
Velg land