Sjampoholder BathBuddy

Innovatør: Karolina Adolfsson
Innovasjon: Bathbuddy, den smarte beskyttelsen for sjampoflasker


Noen ord om meg


Jeg er kreativ, engasjert, løsningsorientert og har alltid en smart idé i bakhodet.

Jeg elsker å reise, men hater å pakke!

Ideen


Ideen til BathBuddy ble født like før en helgetur til Barcelona. Jeg lurte på om jeg skulle teipe korkene på dusjflaskene mine eller legge dem i en pose, slik at de ikke skulle lekke i kofferten under flyturen.

Vel fremme på hotellet manglet dusjen verken kurv eller hylle - og ideen om en kombinert opphengs- og lukkemekanisme begynte å ta form. 2 år senere ble BathBuddy lansert i samarbeid med vår produsent Komstad Idé Design Sweden!

I dag har jeg en BathBuddy på hver eneste flaske hjemme. Helt uvurderlig både hjemme i dusjen, på treningsstudioet og selvfølgelig på reise!


Bathbuddy


BathBuddy er en smart sjampoholder som holder flasken lukket for å unngå lekkasje i gymbagen og har en sugeplugg som gjør at flasken kan festes til dusjveggen slik at du slipper å bøye deg ned på gulvet for å plukke den opp. En trygg måte å både oppbevare og bruke sjampoflaskene på!


Sjampoholder BathBuddy i träningsbag


Noen produkter jeg gjerne vil anbefale:

Massagebrädan
Høy anerkjennelse av Lotus-massasjebrettet. Vil gjerne teste det!

Storkløyver

Trespennen ser også ut til å være en smart dings! Med den hadde samboeren min helt sikkert fått tak i litt opptenningsved i ny og ne.

Pluring oppvaskklutholder

Pluring! Fantastisk smart ting som jeg har brukt i mange år.


Nevnte produkter

Se flere innlegg

Jörgen & Majvor Johansson
Jörgen & Majvor Johansson
Klara Alwert Lövberg
Klara Alwert Lövberg
Johan Pihl
Johan Pihl
Christian Jonasson
Christian Jonasson
Nicoline Kinch
Nicoline Kinch
Olov Mattsson
Olov Mattsson
Logg inn
Velg land