Lena Dyfverman og Eddie Dyfverman

Innovatører: Lena & Eddie Dyfverman
Innovasjon: FixCandle - Hjelper lyset med å holde seg rett


Om FixCandle


Lena og Eddie Dyfverman er grunnleggerne av selskapet FixEasy AB, og det hele startet med at Lena mistet besinnelsen for to år siden fordi lysene i adventsstaken ikke sto rett i staken.

Det gikk opp et lys for meg da jeg for sikkert hundrede gang forsøkte å få lysene til å stå rett i min skjønne bestemors lysestake. Det burde ikke være slik, tenkte jeg. Ikke bare er det skjemmende med skjeve lys og irriterende å måtte fylle lysestaken med tørkepapir, kjeks eller folie - det er også farlig. Man burde ha noe enkelt å feste lysene med, for eksempel et tøystykke, sier Lena.

FixCandle lysklister


Så det hele startet, og vi lanserte produktet for to måneder siden, 1/10 2015, og det har virkelig vært en suksess. Det ser ut til at det er flere enn oss som har hatt problemer med vinglete lys, for vi selger veldig bra nå i juletiden. Vi regner med å selge 20 000 enheter før året er omme", fortsetter Lena.

FixCandle er lyslimet som kan brukes om og om igjen, og med en ertestor bit under lyset står lyset stødig i lysestaken. Lyset kan også plasseres fritt på egen hånd, noe som skaper helt nye muligheter for interiørdesign. Med andre ord en interiørarkitekts drøm!

FixCandle lysklister

Produktet FixCandle vant Venture Cup 2015, Sveriges største forretningsplankonkurranse, i sommer med den svenske juryens begrunnelse: Denne enkle løsningen fanget juryens oppmerksomhet. Og med et sterkt team som viser et salgsfokus uten sidestykke, ser juryen at denne geniale ideen snart vil være på markedet og i alles hjem.

Denne våren lanserer vi FixCandle i en sommerversjon for båtliv, campingvognferie og piknik. Selv om vi snart går mot lysere tider, fortsetter vi her i nord å kose oss med levende lys på kjølige vårdager og varme sommerkvelder, og her ønsker vi å bidra til trygge og stemningsskapende belysningsløsninger.

FixCandle lysklister


FixEasy utvikler, produserer og selger produkter som gjør livet vakrere og enklere for folk. Ambisjonen er å produsere produkter med et høyt innovasjonsnivå, men ikke nødvendigvis et høyt teknologisk nivå. Enkle produkter som er lette å forstå, og som det vil være vanskelig å forstå hvordan man har klart seg uten når man først har begynt å bruke dem.

FixCandle blir det første produktet som lanseres av FixEasy, og du kan lese mer om og kjøpe FixCandle HER!

 
Smarta Favoritter

En av våre favoritter hos Smarta Saker er brannalarmen Lento, som både er kul og fremfor alt redder liv.
Brannvarsler Lento

En annen Smarta Saker-favoritt er iskremkeglen Cillicone, som er både smart og vakker.
Isholder Cillicone


Nevnte produkter

Se flere innlegg

Klara Alwert Lövberg
Klara Alwert Lövberg
Johan Pihl
Johan Pihl
Christian Jonasson
Christian Jonasson
Nicoline Kinch
Nicoline Kinch
Olov Mattsson
Olov Mattsson
Elin & Magnus Holmgren
Elin & Magnus Holmgren
Logg inn
Velg land