Maria Härdig

Innovatør: Maria Härdig

Innovasjon: Bag on BottleHar du, som de fleste andre, problemer med å holde orden på skapnøkkelen, gruppebilletten, mobiltelefonen og andre småting når du er på farten? Ideen til BOB ble født en dag jeg trente og hadde det travelt i garderoben. Jeg fant ikke låsen på ryggsekken min, og jeg fant heller ikke hårbåndene mine. Når jeg er i grupperommet og økten skal til å begynne, innser jeg at jeg har glemt å ta av meg klokken og halskjedet. Plutselig ligger det en masse småting på gulvet foran meg; vannflasken, skapnøkkelen, halskjedet og klokken.

Da tenkte jeg at det burde være mulig å ordne en liten pose som man setter på vannflasken. Der du legger låsen, hårsnorer og lignende etter treningen for å holde orden (det mest solgte i treningssenterets resepsjon er hengelåser). Og under treningsøkten, alt fra mobiltelefon, nøkler, leppepomade, medisiner og lignende som er så viktig for en god treningsøkt.min mann Gunnar har alltid den viktige astmasprayen sin i BOB-en. Han er veldig glad for at glidelåsen går begge veier, slik at han kan tilpasse den til alle hodetelefoner. Han bruker BOB på håndleddet når han sykler og seiler. For å sikre mobiltelefonen, som flere ganger har glidd ut av lommen og ned i vannet.


Turer med BOB 


Snart er det også vår her, noe som gjør det fint å gå lange turer. Når det er fint vær, mangler man ofte lommer å putte ting i. Selv om du ikke trenger å ta med deg så mye, er det alltid noen ting du trenger: en nøkkel, kanskje et visakort eller litt penger. Mobile phone.bag on Bottle har plass til alle disse tingene uten problemer.


Prisbelønt produkt - over 25 000 solgte eksemplarer.


Bag on Bottle™ ble vinneren blant flere hundre konkurrerende produkter i designkonkurransen "Design for DesignTorget". Konkurransen ble arrangert av DesignTorget og avisen Metro. juryens begrunnelse: "Et produkt som virkelig er mobilt og tidsriktig! Det fyller et klart behov for alle treningsfreaks og deres penger, nøkler og småting. Bag on Bottle er fleksibel, smart og har alle forutsetninger for å bli en bestselger"!Veske på vannflasken


Mine absolutte favorittprodukter på Smarta Saker

IQ-beltet som er et godt supplement til BOB.

Jeg liker også brodderne veldig godt.

Nevnte produkter

Se flere innlegg

Klara Alwert Lövberg
Klara Alwert Lövberg
Johan Pihl
Johan Pihl
Christian Jonasson
Christian Jonasson
Nicoline Kinch
Nicoline Kinch
Olov Mattsson
Olov Mattsson
Elin & Magnus Holmgren
Elin & Magnus Holmgren
Logg inn
Velg land