Mona Svensson

I Sverige resirkuleres over 90 % av alle tomme glasskrukker. Dette er helt fantastisk! Hvorfor er det slik? Jo, vi ønsker virkelig å bidra til et bærekraftig samfunn og et bedre miljø!

Resirkulering av glass er heller ikke min favorittaktivitet - men jeg har likevel tålmodig kastet utrolig mange glass gjennom det runde hullet. For miljøets skyld. Jeg klarte bare ikke å gi slipp på ideen om en bedre løsning.... Og ifølge Steve Jobs er en god idé en idé som ikke lar deg være i fred... Det var starten på ReEasy - glassgjenvinningsbeholderen som fungerer hele veien.

Hjemme, på vei til gjenvinningsstasjonen og helt ned i søpla. Det runde designet gjør at du kan tømme glasset gjennom det runde hullet i søpla. Nå er det slutt på "ett klissete glass om gangen". Vips - 16 små glass rett ned i hullet på én gang! Og du har bare håndtert hvert glass én gang. Og hvis et glass går i stykker, gjør det ingenting - du trenger ikke å ta på det.

Beholderen fungerer også utmerket til metall som også er lite og klebrig. Selv om hullet ikke alltid er rundt, er det deilig å slippe å plukke opp alle bokser, kaffekapsler og glasslokk. Det er også mye mer sannsynlig at du resirkulerer små metallemballasje som flaskekorker og aluminiumsfolien på margarinpakker. Bra for miljøet!

Beholderne leveres i to deler for å spare plass og miljø. Det er et håndtak i bunnen - slik at du ikke ved et uhell kaster hele beholderen i søppelcontaineren... Gjenvinningsposen som følger med, er delt inn i fire rom slik at beholderne står stabilt. De tomme rommene kan brukes til flasker og store bokser.Utviklingen av ReEasy har vært en spennende, krevende og veldig morsom prosess. Underveis har jeg vunnet Venture Cup med ideen og forretningsplanen min og fått mye hjelp av kloke mennesker. En som fortjener å nevnes spesielt, er Stig Borgefjord. Uten hans kunnskap, oppfinnsomhet og ikke minst hans ukuelige tro på produktet og meg, hadde ikke ReEasy eksistert i dag. Men nå gjør det det, og det er utrolig gøy å se de nysgjerrige og undrende blikkene til andre gjenvinnere når jeg tømmer glassene mine på to sekunder mens de står der med den klissete posen sin... Nå kan de kjøpe sine egne! Og ReEasy har faktisk utviklet seg til et helt konsept med smarte løsninger for resirkulering og gjenbruk.

ReEasy

Monas favoritter på SmartaSaker:

Kaffedosereren - Veldig bra! Har hatt en i 15 år som nettopp gikk i stykker. Hvilken flaks at SmartaSaker har det!
Rivröret er veldig smart og plassbesparende!
Zacky – Den stakkars bilen min ville hatt godt av dette!


Nevnte produkter

Se flere innlegg

Johan Pihl
Johan Pihl
Christian Jonasson
Christian Jonasson
Nicoline Kinch
Nicoline Kinch
Olov Mattsson
Olov Mattsson
Elin & Magnus Holmgren
Elin & Magnus Holmgren
Jouni & Raimo Kautto
Jouni & Raimo Kautto
Logg inn
Velg land