Philip Areland

Innovatør: Philip Areland
Innovasjon: Ryggsmøreren Solo, et verktøy som gjør det enkelt å påføre kremen på ryggen selv. Ideen


Da en venninne og jeg var i Hellas, lurte jeg på hva soloreisende gjør når de drar på sol- og badeferie. Ber de om hjelp fra andre strandgjester? Eller smører de seg ikke inn? Da jeg kom hjem, begynte jeg å skissere en idé og tenkte på hvordan den skulle se ut. Jeg ville at den skulle være liten, fleksibel og enkel å bruke. Det tok ikke lang tid før jeg visste hvordan den skulle se ut, og jeg begynte å bygge en prototyp umiddelbart etterpå. Det jeg kjøpte, var en teleskopisk ryggskrape som jeg tok fra hverandre og satte svampen min på. Jeg syntes den fungerte bra og viste den til familie og venner. De lo først, men da de så tenkte på hvordan de selv smurte ryggen, var svaret: "Det er slett ikke noe dårlig produkt, jeg vil ha en sånn."

På våren kom jeg i kontakt med Smarta saker, og de syntes også det var et morsomt produkt og ville prøve å selge det til meg. Jeg bestilte materialer fra ulike leverandører, både på nettet og gjennom lokale kontakter, og i dag foregår monteringen hjemme med hjelp fra familien.


ProduktenSolo er en teleskopisk pinne med svamp, og den er enkel å ta med seg i håndvesken/strandbagen siden den bare er 14,5 cm når den er brettet sammen. Når den er trukket ut i full lengde, er den 47,5 cm, noe som gjør det enkelt å komme til for å smøre hele ryggen. Svampen kan tas ut og rengjøres, og det finnes også ekstra svamper å supplere med.


Ryggsmøreren Solo


Ryggsmøreren SoloAndre innovasjoner jeg liker hos Smartasaker.se:


Hamburgerpresse DeluxeHamburgerpresse - perfekte burgere hver gang


spagettiskärare

Spaghettikutter - til lange grønnsakerNevnte produkter

Se flere innlegg

Jörgen & Majvor Johansson
Jörgen & Majvor Johansson
Klara Alwert Lövberg
Klara Alwert Lövberg
Johan Pihl
Johan Pihl
Christian Jonasson
Christian Jonasson
Nicoline Kinch
Nicoline Kinch
Olov Mattsson
Olov Mattsson
Logg inn
Velg land