Ronnie Olsen
Innovatør: Ronnie Olsen
Innovasjon: Holder til elektriske tannbørsten

Ved hjelp av en 3D-printer har Ronnie utviklet sin egen bærbare holder til familiens elektriske tannbørste og alle deres personlige tannbørstehoder. Nå slipper de å gå mellom badet uten stikkontakt og rommet der ladestasjonen er plassert for å hente og bytte ut tannbørstehodet.


Smart idé som forenklet hverdagen


- Problemet på badet vårt er at vi ikke har noen stikkontakter, sier Ronnie. Han bor sammen med kona Marie og de to barna i Stockholm, og hele familien er ivrige brukere av den felles elektriske tannbørsten. Men siden ladestasjonen må stå i et annet rom, har det ført til en del komplikasjoner når man pusser tennene

- de fleste holdere på dagens marked er koblet til basestasjonen, så det har vært litt upraktisk å ha ladestasjonen i et annet rom, og det har ført til mye løping til og fra badet når vi skal skifte bust på tannbørsten. Ideen lå først i dvale en stund, men til slutt tok jeg tak i den og begynte å tegne min egen bærbare tannbørsteholder i et CAD-program på datamaskinen.



Holder til elektrisk tannbørste

Med en bakgrunn som selvstendig næringsdrivende i 15 år, spesialisert på salg og produksjonsteknikk for svenske verkstedbedrifter, har Ronnie Olsen mange års erfaring med tekniske innovasjoner, og med sin 3D-printer kunne han skrive ut modellene han tegnet i programmet.

- Jeg lagde en rekke modeller til jeg kom opp med en som nesten ser ut som den gjør i dag. Den ble en umiddelbar suksess hjemme! Vi slapp å løpe mellom baderommet og ladestasjonen for å skifte tannbørstehode, og den elektriske tannbørsten står stødig på vasken sammen med opptil fem tannbørstehoder.

Holder til elektrisk tannbørste

Tillmötesgående producent stor hjälp på vägen 


- Etter å ha brukt holderen en stund innså vi at det sannsynligvis finnes flere familier med lignende problemer. Jeg begynte å se på mulige produksjonsmetoder for å produsere større volumer og kom i kontakt med et sprøytestøpefirma i Sverige som var svært hjelpsomme. De hjalp meg med å utvikle et sprøytestøpeverktøy, og da jeg hadde kostnadene klare for meg, kontaktet jeg SmartaSaker for å høre om det var mulig å selge via dem. Og det gikk bra! Deretter bestilte jeg støpeformen, og produksjonen kunne begynne. All produksjon av holderen foregår i Sverige, og det synes jeg føles ekstra gøy!

Mer produktutvikling fremover


- Denne måten å jobbe på passer meg veldig godt, og jeg vil prøve å pushe selskapet mitt til å begynne å utvikle flere produkter og produsere produkter som vi tror det er et marked for. Jeg håper at flere produkter fra oss havner på SmartaSaker i fremtiden!






Ronnies favoritter hos SmartaSaker 

"Frozzypack og Vedspänten ville vært veldig nyttige, og Swedhook virker veldig praktisk for meg!"

Matboks med kjølelokk Frozzypack
Frozzypack holder maten avkjølt i timevis!
Universalkrok Swedhook
Swedhook - multikroken som kan brukes overalt
Storkløyver
Vedkløyveren gjør det enkelt å kløyve vedkubber.



Nevnte produkter

Se flere innlegg

Klara Alwert Lövberg
Klara Alwert Lövberg
Johan Pihl
Johan Pihl
Christian Jonasson
Christian Jonasson
Nicoline Kinch
Nicoline Kinch
Olov Mattsson
Olov Mattsson
Elin & Magnus Holmgren
Elin & Magnus Holmgren
Logg inn
Velg land