Ronnie Olsen
Innovatør: Ronnie Olsen
Innovasjon: Holder til elektriske tannbørsten

Ved hjelp av en 3D-printer har Ronnie utviklet sin egen bærbare holder til familiens elektriske tannbørste og alle deres personlige tannbørstehoder. Nå slipper de å gå mellom badet uten stikkontakt og rommet der ladestasjonen er plassert for å hente og bytte ut tannbørstehodet.


Smart idé som forenklet hverdagen


- Problemet på badet vårt er at vi ikke har noen stikkontakter, sier Ronnie. Han bor sammen med kona Marie og de to barna i Stockholm, og hele familien er ivrige brukere av den felles elektriske tannbørsten. Men siden ladestasjonen må stå i et annet rom, har det ført til en del komplikasjoner når man pusser tennene

- de fleste holdere på dagens marked er koblet til basestasjonen, så det har vært litt upraktisk å ha ladestasjonen i et annet rom, og det har ført til mye løping til og fra badet når vi skal skifte bust på tannbørsten. Ideen lå først i dvale en stund, men til slutt tok jeg tak i den og begynte å tegne min egen bærbare tannbørsteholder i et CAD-program på datamaskinen.Holder til elektrisk tannbørste

Med en bakgrunn som selvstendig næringsdrivende i 15 år, spesialisert på salg og produksjonsteknikk for svenske verkstedbedrifter, har Ronnie Olsen mange års erfaring med tekniske innovasjoner, og med sin 3D-printer kunne han skrive ut modellene han tegnet i programmet.

- Jeg lagde en rekke modeller til jeg kom opp med en som nesten ser ut som den gjør i dag. Den ble en umiddelbar suksess hjemme! Vi slapp å løpe mellom baderommet og ladestasjonen for å skifte tannbørstehode, og den elektriske tannbørsten står stødig på vasken sammen med opptil fem tannbørstehoder.

Holder til elektrisk tannbørste

Tillmötesgående producent stor hjälp på vägen 


- Etter å ha brukt holderen en stund innså vi at det sannsynligvis finnes flere familier med lignende problemer. Jeg begynte å se på mulige produksjonsmetoder for å produsere større volumer og kom i kontakt med et sprøytestøpefirma i Sverige som var svært hjelpsomme. De hjalp meg med å utvikle et sprøytestøpeverktøy, og da jeg hadde kostnadene klare for meg, kontaktet jeg SmartaSaker for å høre om det var mulig å selge via dem. Og det gikk bra! Deretter bestilte jeg støpeformen, og produksjonen kunne begynne. All produksjon av holderen foregår i Sverige, og det synes jeg føles ekstra gøy!

Mer produktutvikling fremover


- Denne måten å jobbe på passer meg veldig godt, og jeg vil prøve å pushe selskapet mitt til å begynne å utvikle flere produkter og produsere produkter som vi tror det er et marked for. Jeg håper at flere produkter fra oss havner på SmartaSaker i fremtiden!


Ronnies favoritter hos SmartaSaker 

"Frozzypack og Vedspänten ville vært veldig nyttige, og Swedhook virker veldig praktisk for meg!"

Matboks med kjølelokk Frozzypack
Frozzypack holder maten avkjølt i timevis!
Universalkrok Swedhook
Swedhook - multikroken som kan brukes overalt
Storkløyver
Vedkløyveren gjør det enkelt å kløyve vedkubber.Nevnte produkter

Se flere innlegg

Jennie Josefsson
Jennie Josefsson
Malou Böhm
Malou Böhm
Sofie Otto
Sofie Otto
Seth Selleck
Seth Selleck
Kaj Mickos
Kaj Mickos
Leif Nygren
Leif Nygren
Logg inn
Velg land