Sandra Larsson

Innovatør: Sandra Larsson

Innovasjon: Hasselbackare Easyslicer

Jeg heter Sandra Larsson og er 19 år gammel, og det siste året på videregående skulle jeg drive en UF- bedrift. Jeg bestemte meg tidlig for at jeg ville utvikle mitt eget produkt og prøve å selge det.

Ideen til min easyslicer fikk jeg da jeg skulle skjære hasselnøttpoteter. Jeg brukte det klassiske trikset med å legge potetene i en tresleiv eller øse. I det øyeblikket innså jeg at det ikke fantes noe skikkelig verktøy for å skjære hasselnøttpoteter, og bestemte meg for å utvikle et.


Jeg skaffet penger til å kjøpe et sprøytestøpeverktøy, fikk det produsert og kunne begynne å selge det. Jeg vant prisen for årets produkt og årets produktutvikling i Halland og fikk delta i det svenske mesterskapet for ungt entreprenørskap.


For å bruke easysliceren er det bare å trykke potetene ned på piggene i bunnen og begynne å skjære. Kantene rundt poteten forhindrer at kniven skjærer poteten i to og gir snittene en fin, jevn dybde. En perfekt hasselback hver gang!


Easyslicer er laget av plast, tåler oppvaskmaskin og skader ikke kniveggen.


Etter at jeg var ferdig med studiene, bestemte jeg meg for å fortsette å drive virksomheten min, og nå jobber jeg med å finne distributører og få produktet mitt ut på markedet.

hasselbackkutter

Mine favoritter hos SmartaSaker er:

Urkjaerner

Kjernen til oliven og kirsebær - jeg elsker kirsebær, men har alltid vært plaget av kjernen.

Vannlykta

Vannlykter - ser så fint ut!

Pluring oppvaskklutholder

Pluring oppvaskklutholder – holder oppvaskkluten så frisk!


Nevnte produkter

Se flere innlegg

Klara Alwert Lövberg
Klara Alwert Lövberg
Johan Pihl
Johan Pihl
Christian Jonasson
Christian Jonasson
Nicoline Kinch
Nicoline Kinch
Olov Mattsson
Olov Mattsson
Elin & Magnus Holmgren
Elin & Magnus Holmgren
Logg inn
Velg land