Viviann Ekdahl & Ingalill Lyrén

Innovatører: Viviann Ekdahl & Ingalill Lyrén
Innovasjon: Twinsafe, tyverisikret ryggsekk


Når man jobber som frisør, får man høre mye, og etter å ha oppdaget at venner og bekjente hadde problemer med ryggsekketyveri, begynte tvillingene Viviann og Ingalill å tenke på en løsning. Resultatet ble Twinsafe, en innovativ og supersmart patentert ryggsekk der alle glidelåsene er plassert bak ryggen. Det smarte låsesystemet sørger for at ikke hvem som helst kan komme inn i sekken når du snur ryggen til.


Stöldskyddad ryggsäck Twinsafe

Lang reise fra idé til ferdig produkt 


- Hvert steg fra idé til ferdig produkt tar tid, sier Viviann. Almi hjalp oss i begynnelsen med å starte virksomheten, så har vi tatt det steg for steg, og etter ca. 8 år kom de første ryggsekkene ut av fabrikken. Patentsøknadsprosessen tok lang tid, men det var verdt det", legger Ingalill til og forklarer at Twinsafe også er beskyttet av et registrert varemerke.

Ryggsekk for fotturer, reiser og pendling


Twinsafe er laget av slitesterkt, vannavstøtende materiale og rommer ca. 16 liter. Det gjør den perfekt for en dagstur, i trange kollektivtransportmidler på vei til jobb eller som håndbagasje på reisen. Pakkene dine er trygge, og du slipper å bekymre deg for at noen skal bryte seg inn bak ryggen din. Ryggsekken har også mange rom for smart oppbevaring - "Vi håper at flere vil oppdage fordelene med Twinsafe", sier Viviann. Våre venner og bekjente setter stor pris på den!
Twinsafe Stöldskyddad ryggsäckViviann og Ingalills favoritter hos SmartaSaker

Yoghurtholder
Med yoghurtholderen slipper du å kaste mat.
Zacky, Lastesekk for bilen

Zacky-lastevesken holder bilen ren og frisk.


Nevnte produkter

Se flere innlegg

Klara Alwert Lövberg
Klara Alwert Lövberg
Johan Pihl
Johan Pihl
Christian Jonasson
Christian Jonasson
Nicoline Kinch
Nicoline Kinch
Olov Mattsson
Olov Mattsson
Elin & Magnus Holmgren
Elin & Magnus Holmgren
Logg inn
Velg land