Vladka Sturesson

Innovatør: Vladka Sturesson

Innovasjon: Baby Shoe Friends


Ideen ble født under foreldrepermisjonen min. Sønnen Felix og datteren Lea elsker å kjøre bil, men det er én ting de elsker enda mer - å leke på lekeplassen, grave i sandkassen og hoppe i sølepytter uansett vær. At de deretter satte seg i bilsetet med sølete sko og sparket rundt på setet, gjorde oss foreldre mindre fornøyde. Vi ble lei av å rulle et gammelt håndkle rundt de skitne skoene deres eller legge en ICA-boks på dem... En kveld etter at barna hadde sovnet, sydde jeg skoovertrekk i tekstil til Felix. Hunden vår Manfred sto modell. Det ble en umiddelbar suksess. Felix ville ikke ta av seg de nye skoovertrekkene. Neste kveld sydde jeg til katten Felix (Felix betyr katt på latin). Den tredje kvelden ble kyllingen Lea født.
Baby Shoe Friends

Ideen ble født under foreldrepermisjonen min. Sønnen Felix og datteren Lea elsker å kjøre bil, men det er én ting de elsker enda mer - å leke på lekeplassen, grave i sandkassen og hoppe i sølepytter uansett vær. At de da satt i bilsetet med sølete sko og sparket rundt på setet, gjorde oss foreldre mindre fornøyde. Vi ble lei av å rulle et gammelt håndkle rundt de skitne skoene deres eller sette en ICA-pose på dem. En kveld etter at barna hadde sovnet, sydde jeg skoovertrekk i tekstil til Felix. Hunden vår Manfred sto modell. Det ble en umiddelbar suksess. Felix ville ikke ta av seg de nye skoovertrekkene. Neste kveld sydde jeg til katten Felix (Felix betyr katt på latin). Den tredje kvelden ble kyllingen Lea født.

Baby Shoe Friends

Baby Shoe Friends er et produkt som hjelper småbarnsforeldre med det daglige problemet med skitne sko. De kan enkelt trekkes over skitne sko når du har barnet i bilsetet, i barnevognen, i bæreselen, når du bærer barnet på skuldrene eller i bæreselen. I dag finnes Baby Shoe Friends i åtte ulike design, alle i tre ulike størrelser. Og barna mine fortsetter å inspirere meg - neste år lanserer vi en ny "safari"-kolleksjon med leopard, sjiraff og tiger.Baby Shoe Friends kombinerer ideen om å beskytte barnets miljø med skoovertrekkenes klare farger og lekne design som oppmuntrer til lek.praktisk - morsomt - genialt!

Skotrekkene leveres i en praktisk pakke som gjør det enkelt å ta dem med i bilen eller i stellevesken. Den er også vanntett, slik at vann og skitt ikke sprer seg når du legger de skitne skoovertrekkene i den.

Vi lever i et klima med en lang høst-vinter-vårperiode, og selv om sommeren kan det regne mye. Baby Shoe Friends kan brukes hele året, og takket være den praktiske emballasjen er de enkle å ta med seg overalt. Det er et produkt som virkelig forenkler hverdagen for oss foreldre.

Mine favoritter hos Smarta Saker er alle de som gjør ting enklere for både barn og foreldre, men hvis jeg må velge, vil jeg si Frozzypack og Booh skohorn til barn, som vi har brukt mye.

Nevnte produkter

Se flere innlegg

Jörgen & Majvor Johansson
Jörgen & Majvor Johansson
Klara Alwert Lövberg
Klara Alwert Lövberg
Johan Pihl
Johan Pihl
Christian Jonasson
Christian Jonasson
Nicoline Kinch
Nicoline Kinch
Olov Mattsson
Olov Mattsson
Logg inn
Velg land